0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα,νεοδιοριζόμενη στη Δυτική Αττική.Στην προηγούμενη πρωτοβάθμια που δούλευα τα κενά των σχολείων έβγαιναν σε 'εμπλοκές' (συνδυασμοί σχολείων) ώστε να ξέρουμε που συμπληρώνουμε ωράριο.Εδώ βλέπω αρκετά σχολεία με 2,3,5 ώρες κενό.Αν δηλώσω π.χ. το 2ο Δ.Σ. Άνω Λιοσίων που δίνει 5 ώρες κενό,πως θα ξέρω που θα συμπληρώσω το ωράριό μου?Αν γνωρίζει κάποιος...Θα τηλεφωνήσω το πρωί στη διεύθυνση αλλά μεχρι τις 10 θα πρεπει να εχω δηλώσει περιοχές.
Προκαλώ οποιονδήποτε ψεκ νομομαθή από τα lidl να μας παραθέσει αυτολεξεί τις διατάξεις με τις οποίες:Α. Ορίζεται ως λειτουργικά υπεράριθμος αυτός που δεν έχει 12 ώρες.Β. Ότι αυτός προηγείται έναντι αυτού που έχει +1 ώρες από αυτόν στην οργανική του.Γ. Ότι υπάρχει κάποιου είδους δήλωση και χαρακτηρισμός λειτουργικά υπεράριθμου (αυτό ισχύει μόνο για τους οργανικά υπεράριθμους που έτσι προηγούνται στις βελτιώσεις).
Αν έκανες γραπτή αναφορά σε παράνομη εντολή προϊσταμένου, και έλαβες "εντέλλεσθε" για να εκτελέσεις, +2 πόντους.Αν εκτέλεσες παράνομη εντολή προϊσταμένου χωρίς διαμαρτυρία, -2 πόντους.Αν δεν εκτέλεσες κάποια εντολή προϊσταμένου αλλά παρανόμησες από μόνος σου και με δικιά σου πρωτοβουλία, ας κρίνουν σε βάθος χρόνου οι αιρετοί και νομικοί της επιτροπής το δίκαιο και το ηθικό της πράξης σου.Αν η επιτροπή κρίσης των σε βάθος χρόνου παρανομιών των διοικητικών αποτελείται από νομικούς και αιρετούς (και όχι από διοικητικούς) τότε δεν μιλάμε για κόρακα εναντίον κόρακα.Οι αιρετοί και οι νομικοί είναι άλλα ζώα.
καταλάβαμε αρκετοί γιατί αυτό το μπάχαλο στηρίζουν πολλοί (τώρα εκπαιδευτικοί είναι, σε διευθυνσεις δουλεύουν , τον κόσμο δουλευουν , στελέχη είναι ; ) αντε γεια η κατάσταση στο διηνεκές.Κιμ, δεν είσαι εντάξει. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΑΣ;
Επειτα απο ερωτηση μου, οι τοποθετησεις στα σχολεια στην ΔΔΕ Γ'Αθηνας θα ανακοινωθουν αυριο.