0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι τοποθετήσεις αποτελούν διοικητική διαδικασία και όχι παιδαγωγική.
Το συμφέρον της υπηρεσίας αφορά και την
Προφανώς το διαβάζουμε διαφορετικά. Προφανώς το διαβάζει διαφορετικά και το σύνολο των ΠΥΣΔΕ την τελευταία 15ετία που ασχολούμαι.Προφανώς όλοι είναι κοροϊδα και κάθονται και το αποδέχονται τόσα χρόνια.
Ρε παιδιά, το έχω εξηγήσει 100 φορές.Κουράστηκα.Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΗ.Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΚΕΝΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ.
αν έχει απορριφθει αίτημα τοποθέτησης νεοδιόριστου αυτό αναρτάται στη διαύγεια;
στη διαύγεια ο καθένας ΑΝΑΡΤΑ ό,τι γουστάρει ! αποκρύπτονται πολλά , δεν στηρίζεσαι. απλό.αλλά αυτό δε νομίζω.
και πως πληροφουμαι την έκβαση του αιτήματός μου; αν ειναι μονο θετικο βγαίνει;
Είσαι λάθος. Αφορά και τη
Αναφορικά με τα διοικητικά δικαστήρια : ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, κι ας γίνονται χειρότερα τέρατα στο υπαιθ, γιατί δεν βρίσκεις άκρη ! Ξαναλέω μακράν οι χειρότεροι στο πιο κρίσιμο υπουργείο . ΟΛΟΙ (υπάλληλοι, στελε΄χη, ηγεσία).Δεν είμαι αισιόδοξος για κανέναν εξορθολογισμό ΠΟΥΘΕΝΑ
Στη συνέχεια επανήλθε με με αίτησή της, ζητώντας να ενημερωθεί εγγράφως από το ΠΥΣΔΕ για το λόγο που τοποθετήθηκε σε σχολείο που δεν είχε δηλώσει στην αίτησή της, στο οποίο δεν υπήρχε λειτουργικό κενό της ειδικότητάς της με αποτέλεσμα να μην έχει ωράριο, ενώ μετακινήθηκε εκεί νεοδιόριστη εκπαιδευτικός κλάδου που είχε β ανάθεση.