0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι όσον αφορά το μειωμένο ωράριο ..αν κάποιον τον πάρουν από τις πρώτες φάσεις μειωμένο ισχύει ότι προσπαθούν οι διευθυντές να τον κάνουν πλήρους βρίσκοντας ώρες ;;
Καλημέρα σε όλους!Εάν είσαι νεοδιόριστος και ανήκεις σε ειδική κατηγορία δεν πρέπει να προηγούνται οι αποσπασμένοι? Σε μένα στην δδε Κυκλάδων έχουν τοποθετηθεί ήδη οι αποσπασμένοι πριν ακριβώς την έναρξη της δήλωσης προτίμησης και την αποχώρηση του διευθυντή της διεύθυνσης (τυχαίο?) κι έχουν μείνει καθαρά ώρες ρετάλια και σε άλλο νησί ενώ αρχικά είχα πληροφορηθεί τηλεφωνικά και από τα σχολεία αλλά και από την ίδια τη δδε ότι λειτ.κενά υπήρχαν σε μεγαλύτερο νησί κάτι που μου καθόρισε και τη σειρά στις επιλογές μου.Αυτά τα κενά ποτέ όμως δεν εμφανίστηκαν επίσημα στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης και στις δυο φάσεις που δημοσίευσαν τα λειτουργ. της κενά(έχω ήδη ξαναδιαβάσει στο forum ότι τα ίδια έκανε και πέρσι). Μήπως ήταν όλα σκοπίμως προγραμματισμένα στα κρυφά?Τι με συμβουλεύετε να κάνω?
Σε προηγούμ ανάρτηση είχα γράψει κάποια πράγματα σχετικά με το ερώτημα σου με βάση μια εμπειρία που έχω από διοικητ θέση σε κάποιο πυσδε.
Έχει κάποιος παλιότερη εγκύκλιο για την σειρά της κάλυψης των λειτουργικών κενών;
Καλησπέρα.Γνωριζετε αν οι διορισθέντες του 2021 που πήραν φέτος οργανική έχουν δικαίωμα βελτίωση στα τωρινά λειτουργικά κενά που έχουν αναρτήσει οι διευθύνσεις;
Η προσωρινή τοποθέτηση (την 1η χρονιά) των νεοδιόριστων γίνεται με την παρακάτω σειρά: Τοποθετούνται, κατά προτεραιότητα και συγκρινόμενοι µόνο μεταξύ τους, όσοι με βάση τη νομοθεσία ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες (αναπηρία τέκνων και ιδίων). Ακολουθούν έπειτα οι πολύτεκνοι. Στη συνέχεια έχουν σειρά οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί λαμβάνοντας υπόψη τα εξής κριτήρια: οικογενειακοί λόγοι, συνυπηρέτηση, εντοπιότητα.Ο γάμος δίνει τέσσερα μόρια . Τα δύο πρώτα παιδιά από τέσσερα μόρια το καθένα. Η συνυπηρετηση 4 μόρια και η εντοπιότητα 2.Σε περίπτωση ισοβαθµίας κατά τις προσωρινές τοποθετήσεις προηγούνται οι εκπαιδευτικοί που συντρέχουν κατά κριτήριο, αν αυτά συντρέχουν και µε την εξής σειρά: α) στη συνυπηρέτηση, β) στην εντοπιότητα, γ) στους οικογενειακούς λόγους, δ) στη συνολική υπηρεσία και ε) στις δυσµενείς συνθήκες λειτουργίας των σχολείων που υπηρέτησαν (μόρια σχολείων).
Καλησπέρα. Να κάνω μία ερώτηση σε αυτό; Είναι σίγουρα αναπηρία τέκνων και ιδίων; Ή και συζύγων όπως στις μεταθέσεις- αποσπάσεις;