0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θεμα είναι ότι πηγαίνω τρια χρόνια στο ιδιο σχολείο κι ο συλλογος θελει να ειμαι εκει .γι αυτο ακριβως και μοιρασαν μ αυτον τον τρόπο τις ωρες, για να μου βγει μεγαλύτερο ωράριο.για τη συμπλήρωση του ωραρίου μου τώρα, επειδή υπάρχει λυκειο στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα, σύμφωνα με την εγκύκλιο, θα προηγηθώ εγώ στις τοποθετήσειςή άλλοι φιλόλογοι με οργανική που δε συμπληρώνουν και τα σχολεία τους είναι στην ίδια ομάδα;
επειδή αμφισβητήθηκα από τον platonas για ταγεγονότα η πε05 δε ζήτησε τις ιστορίες από το σύλλογο. γιατί προτιμούσε να πάει στο λύκειο (ίδιο κτιριακό συγκρότημα), που ο διευθυντής είχε βγάλει 4 ώρες. τελευταία στιγμή όμως κι αφού είχε γίνει το πρακτικό με την κατανομή των μαθημάτων, άλλαξαν οι ώρες του λυκείου. Ωστόσο είχε και ώρες στο δημοτικό (ίδιο κτιριακό συγκρότημα), αλλά δεν ήθελε να πάει και τοποθέτησαν μία άλλη που είναι στη διάθεση.Επίσης ήμουν μπροστά στα γεγονότα, γιατί ανήκω σε επαρχιακό πύσδε και την 1η μέρα οι της διάθεσης παρουσιαζόμαστε προσωρινά στα σχολεία που είμασταν την προηγούμενη χρονιά.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Να βοηθήσω ένα συνάδελφο, όταν δεν εχει άλλη επιλογή.Όχι όμως να υπάρχουν άλλες λύσεις και να επιλέγουν την πιο ανωδυνη και συμφέρουσα γι αυτούς σε βάρος των πε02.Όντας και πιο παλιά από μένα στο πύσδε...