0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ λοιπόν ρωτάω. Μπορεί ακόμα και το πιο μεγάλο πυσδε να έχει τοποθετήσει όλους τους μόνιμους ως 12 με 15 Σεπτεμβρίου ; Μικρές αλλαγές που ίσως γίνουν μετά, ας οδηγήσουν σε συμπλήρωση ωραρίου ή ας αφορούν αναπληρωτές ή ας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικεί κάποιος σε δεύτερη φάση τα κενά αυτά και να πάει αναπληρωτής στην αρχική του τοποθέτηση. Γιατί να περιμένουν όλοι ως τον Οκτώβριο ;
Προφανώς κ μπορούν, αλλά πότε οι παραστάσεις, πότε οι νέες αποφάσεις, περιπλέκουν τα πράγματα.. ..Αλλά είπαμε ..φέτος δεν θα πάτε τόσο μακριά ούτως ή άλλως..
Οι εξετάσεις δεν μπορούν να γίνονται και ταυτόχρονα να προχωράνε και οι διαδικασίες τοποθετήσεων ; Στην τελική ας βγει ένα νέο προεδρικό διάταγμα που θα κάνει λίγο πιο σύντομες τις διαδικασίες για να γίνονται οι τοποθετήσεις εως 15/9 . Αφού δεν θέλουμε να μένουν τα παιδιά χωρίς καθηγητές , αυτό πρέπει να ζητάμε και να μην αφήνουμε τα πυσδε να πηγαίνουν με το πάσο τους .
Κ αυτά τα πδ του 1979 χρήζουν επικαιροποίησης.εν έτει 2016.
Όλοι στα σχολεία στον αγιασμό είναι εφικτό.Κ όπου απαιτούνται συμπληρώσεις μετά..
Τι εννοείς ότι χάσαμε το δικαστήριο; Εγώ απλώς ξέρω ότι δεν ξαναβγήκε η εγκύκλιος την επόμενη χρονιά και ότι είχαμε κάνει ασφαλιστικά μέτρα (κι εγώ συμμετείχα) για την εφαρμογή της εγκυκλίου. Μπορείς να το διευκρινίσεις καλύτερα;
Πάλι καλά που κατάλαβαν ότι το 4+2 γυμνάσιο λύκειο είναι ανεφάρμοστο..
Αυτό από πού το συμπέρανες; Αφού το επεξεργάζονται, μαζί με την αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στα ΑΕΙ.
Σύμφωνα με το νόμο, knkn, η διαδικασία των τοποθετήσεων διαρκεί περίπου 10 μέρες, για να πάμε όλοι με τη σωστή σειρά. Αν τοποθετηθούμε όλοι μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη, σημαίνει ότι τα κενά πρέπει να βγουν 1 Σεπτέμβρη. Αυτό έγινε με την υπουργική απόφαση και είδες τα αποτελέσματα. Για να έχεις τα κενά 1 Σεπτέμβρη θα πρέπει να γίνονται οι μετεγγραφές και οι εγγραφές τον Ιούνιο, να μην έχεις μετεξεταστέους, να μην έχεις αναθέσεις μετά την ανακοίνωση των κενών. Προϋποθέτει το χρονοδιάγραμμά σου τέτοια πράγματα. Το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει το προεδρικό διάταγμα και καταστρατηγεί με την απόφασή του ο Φίλης μειώνει τα λάθη και τις καραμπόλες. Όταν έρχεται η σειρά σου να δηλώσεις, δηλαδή, έχουν διορθωθεί τα λάθη και οι ενστάσεις έχουν εξεταστεί. Γι αυτό ακριβώς και τα περισσότερα πύσδε της Αττικής εκεί τελείωναν τις τοποθετήσεις, στα τέλη Σεπτέμβρη. Ε, και δεν είναι κακό (από την άποψη της μητέρας σου το λέω) να περιμένει μια εβδομάδα το παιδί μου για καθηγητή. Το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο αν αυτός ο καθηγητής έρθει και φύγει ή δεν έρθει καθόλου.