0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδη κι εμενα θα μου φανει χρησιμη, μπορεις σε παρακαλω να προσδιορισεις αυτην την ΥΑ της 1/9/16 ωστε να μπορω να την βρω στο ιντερνετ?
Σε όμορο σχολείο που το θέλουν 2 ταυτόχρονα για συμπλήρωση ωραρίου μποιος θα το πάρει;
κ σε μας έκαναν τοποθετήσεις κ τις χωρισαν σε δύο κατηγορίες, σε τοποθετήσεις λειτουργικά υπεράριθμων κ σε τοποθετήσεις για συμπλήρωση ωραρίουΣτη δεύτερη δεν υπάρχουν μόρια κ οι τοποθετήσεις έγιναν με βάση γειτονοκά σχολείαΣτην πρώτη υπάρχουν μόρια. Ενώ λοιπόν κ εγώ είμαι λειτουργικά υπεράριθμος το όνομά μου δεν υπάρχει, δε με έχουν τοποθετήσει πουθενά κ βλέπω να έχουν τοποθετηθεί άλλοι με λιγότερα μόρια από μένα!Αυτές ήταν οι δεύτερη "σειρά" τοποθετήσσεων που έγινε. Επειδή ούτε στην πρώτη με είχαν τοποθετήσει κάπου ξαναέκανα δήλωση προτίμησης σχολείων (στην οποία δεν έβαλα τα σχολεία που είχαν τοποθετηθεί άλλοι). Οι τοποθετήσεις άλλαξαν κ σε ορισμένα σχολεία που είχαν τοποθετηθεί καθηγητές αρχικά, με τις δεύτερες τοποθετήσεις έφυγαν κ πήγαν αλλού κ το κενό που προέκυψε το πήρε κάποιος με λιγότερα μόρια από μένα. Αν κάνω γι' αυτό ένσταση θα μου πουν ότι στην τελευταία σου δήλωση δεν το συμπεριλαμβάνεις κ θα απορριφθεί;Επίσης σαν λειτουργικά υπεράριθμος δεν προηγούμαι αυτών που είναι σε διάθεση πυσδε; επειδή σε ορισμένα κενά έχουν τοποθετηθεί κάποιοι που είναι σε διάθεση πυσδε (άλλοι με περισσότερα κ άλλοι με λιγότερα μόρια από μένα)Τέλος υπάρχουν 1 -2 σχολεία που δεν τα έδωσαν (η δεν έδωσαν όλες τις ώρες του κενού που είχε δηλωθεί). Αυτό σημαίνει ότι τα κρατάνε για συγκεκριμένα άτομα; ακόμα όταν κάποιος έχει 0 ώρες στην οργανική του δεν είναι λειτουργικά υπεράριθμος; τότε γιατί τοποθετείται χωρίς μόρια μαζί με αυτούς που θέλουν συμπλήρωση ωραρίου;Αν μιλήσω με κάποιο αιρετό θα έχει νόημα ή να κάνω κατευθείαν ένσταση;συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται όλο κ χειρότερα. Τουλάχιστον ας υπήρχε ένας ίδιος τρόπος τοποθετήσεων κάθε φορά να ξέρουμε τι μας περιμένει...
Κι κάπου αλλού τις χώρισαν σε 4 κατηγορίες ..Λειτουργικά υπεράριθμοι..Διαθεσίτες..Συμπλήρωση ωραρίου..(για όλες τις κατηγορίες)Αποσπασμένοι..Κ στις 4 κατηγορίες οι τοποθετήσεις έγιναν ανά κατηγορία βάσει μορίων κ τελευταίων οδηγιών Σ.Ω.Ο λειτουργικά υπεράριθμος προηγείται του διαθεσίτη..οπότε κάνε ένσταση...Αν δεν έχεις δηλώσει 1 σχολείο στην αίτησή σου κ τοποθετηθεί άλλος, δεν συντρέχει λόγος ένστασης για το συγκεκριμένο σχολείο, αφού δεν το δήλωσες, ακόμα κι αν θα τόπαιρνες εσύ αν το είχες βάλει...