0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ απολύτως με τη συνάδελφο vifo, καθώς η γνώση ή μη γνώση των τόσο κατά τ' άλλα αυτονόητων, δεν αποδεικνύει και αυτομάτως την καταλληλότητα ή μη κάποιου, ως υποψηφίου εκπαιδευτικού-παιδαγωγού, ο οποίος θα μπορεί να σταθεί σε μια σχολική αίθουσα και θα μπορέσει να διαχειριστεί προβληματικές καταστάσεις.
Παράθεση από: eva30 στις Ιουνίου 07, 2008, 10:20:27 amεγω παλι αυτου του ειδους το διαβασμα θεωρω τραγικο!
Σιγουρα το τί είναι 'φίρμα' είναι και κάπως υποκειμενικό, αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα με το τι θεωρεί ο καθένας 'φίρμα', αλλά το πώς μου σερβίρουν τις 'φίρμες'. Ξέρεις πόσο κόσμο ξέρω που μέσα την ώρα των εξετάσεων μπερδεύτηκαν με αυτό και όταν βγήκαν έξω αντιλήφθηκαν την παγίδα, μπερδεύεσαι εύκολα με τα άλλα. Πές μου μία ερώτηση που δεν είναι 'φίρμα' να σου τα πω από τη δική μου άποψη. Για να το μπερδέψουν τόσοι πολλοί αυτό τον στίχο, κάτι έγινε, δεν μπορεί όλοι να έχουν άγνοια για μία τόσο σπουδαια φίρμα.
Σε αποσπάσματα ναι: το Άξιον Εστί' στο καινούργια Κείμενα Γ' Γυμνασίου.Δέησις- Α'γυμν, Θερμοπύλες- β' Γυμνασίου - 'Φωνές", Στα 200 π.Χ- καινούργιο Γ' γυμνασίουΕλεύθεροι πολιορκημένοι- Γ' γυμνασίου και Α' ΛυκείουΠόρφυρας - Α' Λυκείουαπόσπασμα Λουκής Λάρας- Α' ΛυκείουΔωδεκάλογος του Γύφτου- Α' λυκ. άλλος λόγοςΙθάκη, Η σατραπεία, Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον, Αλεξανδρινοί βασιλείς, Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης, Νέοι της Σιδώνος- Α' Λυκ.Ιερά οδός- Α' λυκ. ο