0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας...προχθες συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα ποτε τα βιβλια του καθηγητη για την λογοτεχνια του λυκειου(πλην της γ κατευθυνσης)επειδη δεν υπαρχουν...τουλαχιστον ετσι μου ειπαν απο το βιβλιοπωλειο ???και γω νομιζα οτι τα εχασα...τελος παντων...τελικα εκτος απο το βιβλιο του καθηγητη για την λογοτεχνια γυμνασιου-λυκειου και το γ κατευθ.υπαρχει κατι αλλο???θελω να βρω για τον βικελα οπτικοακουστικο υλικο και παραπανω σχολια για τους χαρακτηρες κτλ και δεν ξερω απο που
Παιδιά,ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στοιχεία για τον Δωδεκάλ του Γύφτου Ι
Χθες έμαθα κάτι πολύ ευχάριστο. Μου είπαν άπό τις εκδόσεις "Πατάκης' ότι θα βγει σε μία εβδομάδα ένα καινούριο βιβλίο στα νέα ελληνικά που θα περιλαμβάνει όλα τα κείμενα που έχουμε. Κάτι αντίστοιχο θα βγει και από τις εκδόσεις Μπόνιας, σε μια εβδομάδα περίπου λένε και αυτοί. Για όποιον δε θα δώσει ειδική διδακτική πιστεύω ότι οι αναλύσεις αυτές επαρκούν.
Παράθεση από: louiza στις Οκτωβρίου 08, 2008, 10:34:33 amΧθες έμαθα κάτι πολύ ευχάριστο. Μου είπαν άπό τις εκδόσεις "Πατάκης' ότι θα βγει σε μία εβδομάδα ένα καινούριο βιβλίο στα νέα ελληνικά που θα περιλαμβάνει όλα τα κείμενα που έχουμε. Κάτι αντίστοιχο θα βγει και από τις εκδόσεις Μπόνιας, σε μια εβδομάδα περίπου λένε και αυτοί. Για όποιον δε θα δώσει ειδική διδακτική πιστεύω ότι οι αναλύσεις αυτές επαρκούν.