0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και να ρωτήσω, γιατί έχω φάει κόλλημα, η πρώτη φάση επηρεάζεται από το Βολταίρο, η δεύτερη από τους Εγκυκλοπαιδιστές και η τρίτη από τις ιδέες του φιλελευθερισμού; ΥΓ: λίγες μέρες τώρα κυκλοφορούν ερωτήσεις στο μυαλό μου και πανικοβάλομαι ότι δεν τις ξέρω. Άρχισα να αγχώνομαι με άλλα λόγια
Παράθεση από: LK στις Ιανουάριος 22, 2009, 09:39:01 μμκαι να ρωτήσω, γιατί έχω φάει κόλλημα, η πρώτη φάση επηρεάζεται από το Βολταίρο, η δεύτερη από τους Εγκυκλοπαιδιστές και η τρίτη από τις ιδέες του φιλελευθερισμού; ΥΓ: λίγες μέρες τώρα κυκλοφορούν ερωτήσεις στο μυαλό μου και πανικοβάλομαι ότι δεν τις ξέρω. Άρχισα να αγχώνομαι με άλλα λόγια οπως τα λες. πρωτη φαση-βολταιρος. δευτερη- γαλλικη επανασταση κ γαλλικη εγκυκλοπαιδεια. τριτη- ιδεολογοι
Παράθεση από: LK στις Ιανουάριος 22, 2009, 09:21:04 μμΣτη Γ' φάση του διαφωτισμού εκτός του Κοραή ποιος άλλος ανήκει; Ο Ρήγας, Κωνσταντάς, Φιλιππιιδης, Καταρτζής είναι στη δεύτερη, έτσι; Συγγνώμη, αλλά έχω κολλήσειαυτοι που ειπες, ανηκουν οπως σωστα λες στη β φαση. στη γ φαση, τη φαση του κοραη δεν ξερω ποιοι αλλοι ανηκουν
Στη Γ' φάση του διαφωτισμού εκτός του Κοραή ποιος άλλος ανήκει; Ο Ρήγας, Κωνσταντάς, Φιλιππιιδης, Καταρτζής είναι στη δεύτερη, έτσι; Συγγνώμη, αλλά έχω κολλήσει
βρηκα επισης οτι το ιστορικο μυθιστορημα αρχιζει στην ελλαδα με την "ορφανη της χιου" του πιτσιπιου