0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
apuleius, μιάς και είσαι στο φόρουμ τώρα, θέλω να σε ρωτήσω κάτι: δε θα ξεχάσω εκείνη την ανάλυσή σου για την ερώτηση για το αν είναι παράδειγμα ή ειρωνεία. Πρότεινέ μας κάποιο βοήθημα γι' αυτά, έτσι καλό όπω ήταν τα επιχειρήματά σου. Ευχαριστώ.
...το πρόβλημα ήταν στην ερώτηση 13...με το παράδειγμα που αιτιολογεί......αυτή λοιπόν η ερώτηση δεν απαιτούσε λογική και πείρα και μελέτη και φιλολογικές αναλύσεις και τα λοιπά συναφή...αλλά τύχη και "γνώσεις"...trivial... ... και βουντού για να φανταστείς πώς του κάθεται στο μυαλό αυτού ή αυτών που δίνουν τις απαντήσεις...και όχι πώς πορεύτηκε το μυαλό του συντάκτη του κειμένου, όπερ θα έπρεπε κανονικά να είναι το ζητούμενο...η "λογική" της ερώτησης θύμιζε...την 8η Σταυροφορία...(εκεί δεν έκανα το λάθος να σκεφτώ λογικά, έπαιξα "λογικό" trivial και κέρδισα... )
Παράθεση από: VICA στις Ιουνίου 04, 2008, 01:59:12 am...το πρόβλημα ήταν στην ερώτηση 13...με το παράδειγμα που αιτιολογεί......αυτή λοιπόν η ερώτηση δεν απαιτούσε λογική και πείρα και μελέτη και φιλολογικές αναλύσεις και τα λοιπά συναφή...αλλά τύχη και "γνώσεις"...trivial... ... και βουντού για να φανταστείς πώς του κάθεται στο μυαλό αυτού ή αυτών που δίνουν τις απαντήσεις...και όχι πώς πορεύτηκε το μυαλό του συντάκτη του κειμένου, όπερ θα έπρεπε κανονικά να είναι το ζητούμενο...η "λογική" της ερώτησης θύμιζε...την 8η Σταυροφορία...(εκεί δεν έκανα το λάθος να σκεφτώ λογικά, έπαιξα "λογικό" trivial και κέρδισα... )Σε αυτή την ερώτηση τα επιχειρήματα του apuleius για το ότι είναι παράδειγμα τα βρίσκω εξαιρετικά!Πείτε μου μόνο κάτι: για να μην χάσω ερώτηση όπως αυτή με τον Καριωτάκη-συνδικαλιστής και 'Υμνος εις την ελευθερίαν' ανολοκλήρωτο ποιά γραμματολογία θα με βοηθήσει; Τό 'χω μεγάλη απορία! Εδώ που τα λέμε, από τη γλώσσα μόνο εκείνο με το παράδειγμα έχασα. Τις άλλες που έχασα ήταν από γραμματολογία, αν και τη διαβασα 3 και 4 φορές περισσότερο από τη γλώσσα.
εγω δεν θυμαμαι καν αυτη την ερωτηση. την ειχα σωστη αλλα δεν θυμαμαι ουτε τη λογικη με την οποια το εβαλα ουτε τι εβαλα.ποιο ηταν τελικα το σωστο??