0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...και κάτι για τις γραμματολογίες...Πολίτης και Δημαράς είναι για όσους έχουν χρόνο να (εκ)- παιδεύονται...ετεροχρονισμένα...διαβάστε, αποδελτιώστε, διαγραμματοποιείστε τις εισαγωγές όλων των σχολικών...εμένα αυτό μου πρόσφερε ένα 80 κι ένα 87...[/b]ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Παράθεση από: VICA στις Ιουνίου 04, 2008, 01:59:12 am...και κάτι για τις γραμματολογίες...Πολίτης και Δημαράς είναι για όσους έχουν χρόνο να (εκ)- παιδεύονται...ετεροχρονισμένα...διαβάστε, αποδελτιώστε, διαγραμματοποιείστε τις εισαγωγές όλων των σχολικών...εμένα αυτό μου πρόσφερε ένα 80 κι ένα 87...[/b]ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣΔηλαδή VICA θες να μας πεις ότι όσοι διαβάζουνε μια γραμματολογία και όχι μόνο τα σχολικά βιβλία δεν έχουν εκπαιδευτεί και μορφωθεί στο πανεπιστήμιο;;; Καταπληκτική λογική και κυρίως πολύ συναδελφική!! Και για πες μας: πώς απάντησες στις κουφές ερωτήσεις γραμματολογίας του διαγωνισμού;;Μόνο με βάση τις εισαγωγές των σχολικών βιβλίων; Δώσε μας κάποια παραδείγματα.....αν μπορείς........Νομίζω ότι όσοι είναι διορισμένοι ή διοριστέοι και γράφουν σε topics για υποψήφιους του ΑΣΕΠ, θα πρέπει να προσέχουν πολύ αυτά που λένε και αυτά που έχουν να προτείνουν και όχι να πετάνε αφ' υψηλού μπαρούφες ( π.χ. εσείς που κάθεστε να διαβάζετε γραμματολογίες και τα ρέστα είστε αστοιχείωτοι!!!). Εσύ VICA δε νομίζω ότι βοηθάς με το αφοριστικό σου στυλάκι.....
παρανοησες νομιζω το πνευμα της...νομιζω πως μιλα για το "παιδεμα" του ασεπ και οτι στα γεραματα οι περισσοτεροι ξαναδιαβαζουμε... εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβα... Παράθεση από: apuleius στις Ιουνίου 04, 2008, 11:51:01 amΠαράθεση από: VICA στις Ιουνίου 04, 2008, 01:59:12 am...και κάτι για τις γραμματολογίες...Πολίτης και Δημαράς είναι για όσους έχουν χρόνο να (εκ)- παιδεύονται...ετεροχρονισμένα...διαβάστε, αποδελτιώστε, διαγραμματοποιείστε τις εισαγωγές όλων των σχολικών...εμένα αυτό μου πρόσφερε ένα 80 κι ένα 87...[/b]ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣΔηλαδή VICA θες να μας πεις ότι όσοι διαβάζουνε μια γραμματολογία και όχι μόνο τα σχολικά βιβλία δεν έχουν εκπαιδευτεί και μορφωθεί στο πανεπιστήμιο;;; Καταπληκτική λογική και κυρίως πολύ συναδελφική!! Και για πες μας: πώς απάντησες στις κουφές ερωτήσεις γραμματολογίας του διαγωνισμού;;Μόνο με βάση τις εισαγωγές των σχολικών βιβλίων; Δώσε μας κάποια παραδείγματα.....αν μπορείς........Νομίζω ότι όσοι είναι διορισμένοι ή διοριστέοι και γράφουν σε topics για υποψήφιους του ΑΣΕΠ, θα πρέπει να προσέχουν πολύ αυτά που λένε και αυτά που έχουν να προτείνουν και όχι να πετάνε αφ' υψηλού μπαρούφες ( π.χ. εσείς που κάθεστε να διαβάζετε γραμματολογίες και τα ρέστα είστε αστοιχείωτοι!!!). Εσύ VICA δε νομίζω ότι βοηθάς με το αφοριστικό σου στυλάκι.....
Συνάδελφε μια διόρθωση παρακαλώ. Η σωστή απάντηση είναι σαφώς το α. Ο "Υμνος εις την Ελευθερίαν" φυσικά και δεν έμεινε απόσπασμα. Οσο για το δ, Στρατής Τσίρκας είναι το φιλολογικό ψευδώνυμο του Γιάννη Χατζηανδρέα.