0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια help!θελω αναλυση κια καβαφη-παλαμας-βικελας υπαρχει καποια συγκεκριμενη βιβλιογραφια να μου προτεινετε??γιατι νιωθω να χανομαι????ευχαριστω!
Για Σολωμό έχω να προτείνω ένα βιβλίο που μόλις άρχισα να διαβάζω. Διαβάζεται πολύ εύκολα. Το βρήκα στη βιβλιοθήκη της σχολής μου: Διονυσίου Σολωμού Ποιήματα και Πεζά, Στυλιανός Αλεξίου, εκδ. στιγμή
Παράθεση από: pelazi στις Ιουνίου 19, 2008, 10:08:43 pm Για Σολωμό έχω να προτείνω ένα βιβλίο που μόλις άρχισα να διαβάζω. Διαβάζεται πολύ εύκολα. Το βρήκα στη βιβλιοθήκη της σχολής μου: Διονυσίου Σολωμού Ποιήματα και Πεζά, Στυλιανός Αλεξίου, εκδ. στιγμήτι ακριβως περιεχει;;;εκτος απο κειμενα εχει και τις αναλυσεις;
Από την Κυριακή άκουσα ότι μια εφημερίδα θα προσφέρει τόμους με την ιστορία της λογοτεχνίας, τους σημαντικότερους εκπροσώπους και τα έργα τους αναλυτικά...και όπως γίνεται συνήθως..ο πρώτος τόμος δωρεάν.Μόνο που δε θυμάμαι ποιά εφημερίδα αφορά.
Παράθεση από: maryk στις Ιουνίου 20, 2008, 01:28:51 pmΑπό την Κυριακή άκουσα ότι μια εφημερίδα θα προσφέρει τόμους με την ιστορία της λογοτεχνίας, τους σημαντικότερους εκπροσώπους και τα έργα τους αναλυτικά...και όπως γίνεται συνήθως..ο πρώτος τόμος δωρεάν.Μόνο που δε θυμάμαι ποιά εφημερίδα αφορά.Σωστά, το