0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η ιερά οδός είναι ένα ποιημα το οποιο βρισκεται στη συλλογή "λυρικός βίος, Ε'" και εντασσεται στα ορφικα.ανοιξτε οποιαδηποτε γραμματολογια για να το επαληθευσετε.δε γνωριζω τι ειναι αυτη η συλλογη που ονομαζεται ιερα οδος και περιλαμβανει 11 ποιηματα καθως δεν την ειδα να αναφερεται σε οποιο βιβλιιο για το Σικελιανο εψαξα.. πιθανως καποιοι παραλογιζονται για να πουυλησουν κατι ακριβοτερο... παντως η υλη αναφερεται στο πασιγνωστο ποιημα "ιερά οδος". αναλυση γιἀυτο δυστυχως δεν εχω βρει ακομη
Παράθεση από: marwpeo2 στις Ιούλιος 03, 2008, 11:32:13 πμη ιερά οδός είναι ένα ποιημα το οποιο βρισκεται στη συλλογή "λυρικός βίος, Ε'" και εντασσεται στα ορφικα.ανοιξτε οποιαδηποτε γραμματολογια για να το επαληθευσετε.δε γνωριζω τι ειναι αυτη η συλλογη που ονομαζεται ιερα οδος και περιλαμβανει 11 ποιηματα καθως δεν την ειδα να αναφερεται σε οποιο βιβλιιο για το Σικελιανο εψαξα.. πιθανως καποιοι παραλογιζονται για να πουυλησουν κατι ακριβοτερο... παντως η υλη αναφερεται στο πασιγνωστο ποιημα "ιερά οδος". αναλυση γιἀυτο δυστυχως δεν εχω βρει ακομη Στο αντιδωρο, που σγουρα θα το βρεις σε καποια βιβλιοθηκη, υπαρχει συλλογη Ιερα οδος. Οσους εχω ρωτησει μου λενε πως η ιερα οδος του ασεπ ειναι ολη η συλλογη και οχι τγο ενα κακι μοναδικο ποιημα. Τωρα ποιος θα μας εγγυηθει οτι δεν ειναι η συλλγη αλλα το ενα ποιημα που λετε. Προσωπικα θα τα διαβασω ολα.Αλλα βρειτε μου αναλυσεις..
Βρε παιδιά, επιτέλους... Φιλόλογοι είμαστε. Αν είναι δυνατόν να προβληματιζόμαστε για το αν η "Ιερά οδός" είναι συλλογή ή ποίημα. Να σχίσουμε τα πτυχία μας καλύτερα!
Παράθεση από: missathens στις Ιούλιος 07, 2008, 11:04:31 μμΒρε παιδιά, επιτέλους... Φιλόλογοι είμαστε. Αν είναι δυνατόν να προβληματιζόμαστε για το αν η "Ιερά οδός" είναι συλλογή ή ποίημα. Να σχίσουμε τα πτυχία μας καλύτερα! συμφωνω!
καλημερα σε ολους....κ καλο κουραγιο στο διαβασμα....σκεφτομουν αν ειναι καλο-βολικο να αγορασω αργοτερα για τη λογοτεχνια καποιο βιβλιο με αναλσεις ολων των κειμενων μαζι....που βγαζουν καποιοι εκδοτικοι οικοι...π.χ σαβαλλας, μπονιας....(πιστευω θα κυκλοφορησουν αργοτερα....)ωστε να μην παρω για το καθε ενα κατι ξεχωριστο...δεν εχω ιδεα αν αξιζουν ομως.....εχει διαβασει κανεις απο εκει καποια προηγουμενη χρονια?ξερει κανεις σχετικες πληροφοριες??
μαλιστα...σε ευχαριστω για της πληροφοριες pariel....συμπερασματικα, εσυ τι προτεινεις?να το επιχειρησω η να ψαξω καλυτερα για το καθε ενα χωριστα?στο σπουδαστηριο πανω στη Φιλοσοφικη κατι θα βρω λογικα ε?