0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μακαρι να μην μας βαλουν αγνωστο και να μας ζητησουν μεταφραση...και τωρα κατι αποριουλες που εχω παλι...1)ο ερωτας ειναι γιος του αρη και της αφροδιτης ή του ηφαιστου και της αφροδιτης...και τα δυο τα εχω δει αλλα πιο ισχυει τελικα?? 2)ποια η διαφορα του αναγκαστικου αιτιου απο τελικο αιτιο???επειδη δεν τα παιρνω ευκολα θα μπορουσε καποιος να μου πει 2 παραδειγματα στη νεα για να καταλαβω τη διαφορα???αν θελετε απαντηστε μου σε προσωπικο μηνυμα
Παιδιά να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι;Επιτάφιο από που σας βόλεψε να διαβάσετε;Γιατί δεν τον έχω πιάσει ακόμη...
Παιδιά,υπάρχει βιβλίο καθηγητή για την Αντιγόνη?Πού το βρίσκουμε?Πάντως στα γνωστά link στο ίντερνετ δεν είναι.
Παράθεση από: kalipso στις Οκτώβριος 19, 2008, 09:01:17 μμΠαιδιά,υπάρχει βιβλίο καθηγητή για την Αντιγόνη?Πού το βρίσκουμε?Πάντως στα γνωστά link στο ίντερνετ δεν είναι.Διάβασε το βιβλίο του Μαρκαντωνάτου. Πιστεύω ότι θα μείνεις ευχαριστημένη.
και τωρα που μιλαμε για αντιγονη εχω τα εξης διλημματα...1)η ισμηνη στο β επεισοδιο εχει ηρωικη συμπεριφορα ή απλα βρισκεται σε ηρωικη εξαρση???και 2)η αντιγονη δεν καταπατα και κεινη κατα καποιο τροπο τους νομους της πολης οπως κΑΙ Ο κρεοντας τους αγραφους???θελω να πω πως και οι δυο δεν εχουν καποια δικια και καποια αδικα??? ολα αυτα που λεω τα εχω διαβασει σε διαφορα βιβλια.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποιες ειναι οι τυποποιημενες απαντησεις του υπουργειου γιατι δεν εχω διδαξει αντιγονη και δεν ξερω ¨τι πρεπει να λεμε¨αρα και τι θα γραφαμε σε αναλογη περιπτωση στον διαγωνισμο...