0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουάριος 15, 2009, 09:02:26 μμνα κανω μια χαζη ερωτηση? η δεηση κ η προσευχη ειναι το ιδιο πραγμα? δλδ το τυπικο τους ειναι ακριβως το ιδιο?το τυπικό του θρήνου και της δέησης-προσευχής δεν είναι ακριβώς το ίδιο
να κανω μια χαζη ερωτηση? η δεηση κ η προσευχη ειναι το ιδιο πραγμα? δλδ το τυπικο τους ειναι ακριβως το ιδιο?
Παράθεση από: Supreme στις Ιανουάριος 16, 2009, 11:44:26 μμΠαράθεση από: maryvas στις Ιανουάριος 15, 2009, 09:02:26 μμνα κανω μια χαζη ερωτηση? η δεηση κ η προσευχη ειναι το ιδιο πραγμα? δλδ το τυπικο τους ειναι ακριβως το ιδιο?το τυπικό του θρήνου και της δέησης-προσευχής δεν είναι ακριβώς το ίδιοSupreme, θα ήθελες να παραθέσεις τις διαφορές, καθώς βάσει αυτών που έχω διαβάσει, δεν έχω εντοπίσει.
Nα κάνω μια ερώτηση. Η μικρά Ιλιάς κια η Ιλίου Πέρσις, τι διαφορά έχουν ακριβως. Αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι στο πρώτο, που αρχίζει από το θάνατο του Έκτορα, αναφέρεται η έριδα για τα όπλα και ο Δούρειος ίππος. Στο άλλο έργο δεν περιέχονται δηλαδή αυτά; Καλημέρα κιόλας
Καλημέρα. Οι ερωτήσεις που έχουν τεθεί έως τώρα στην αρχαία ελληνική γραμματολογία, κάλυπταν όλη την ύλη ή εστίαζαν συγκεκριμένα κάπου?
Το τριαδικό σχήμα, σύμφωνα με γραμματολογία, παρουσιάζεται ολοκληρωμένο πρώτη φορά στον Σόλωνα.