0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πού μπορώ να βρω ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και κυρίως για τη βυζαντινή και τη σύγχρονη;Μήπως ο Μπόνιας πουλάει τίποτες;
Αρχαία ιστορια wilcken ισως και mosset. εμένα προσωπικά δε μου πολυάρεσε. βυζαντινή Καραγιαννόπουλος που είναι πιο απλός απο οστρογότσκι αλλά τα περιέχει όλα. νεότερη τα παλιά σχολικά, το νέο της γ λυκείου, επιλογής
Παράθεση από: maryvas στις Οκτωβρίου 12, 2008, 01:17:21 amΑρχαία ιστορια wilcken ισως και mosset. εμένα προσωπικά δε μου πολυάρεσε. βυζαντινή Καραγιαννόπουλος που είναι πιο απλός απο οστρογότσκι αλλά τα περιέχει όλα. νεότερη τα παλιά σχολικά, το νέο της γ λυκείου, επιλογής
Παράθεση από: Supreme στις Οκτωβρίου 12, 2008, 06:28:12 amΠαράθεση από: maryvas στις Οκτωβρίου 12, 2008, 01:17:21 amΑρχαία ιστορια wilcken ισως και mosset. εμένα προσωπικά δε μου πολυάρεσε. βυζαντινή Καραγιαννόπουλος που είναι πιο απλός απο οστρογότσκι αλλά τα περιέχει όλα. νεότερη τα παλιά σχολικά, το νέο της γ λυκείου, επιλογής
Αυτό σκοπεύω να διαβάσω από τα σχολικά, μόνο τις λεζάντες και τις πηγές. Και εγώ το θυμάμαι για το λιοντάρι, που ανέφερες. Όμως όλα τα υπόλοιπα δεν είχαν καμία σχέση. Καλό είναι να τους ρίξεις μια ματιά. Αυτό όμως θα το κάνω στο τέλος και χάριν της διδακτικής. Δεν πιστεύω όμως να θεωρεί κανείς ότι μπορεί να γράψει αξιοπρεπώς μόνο με τα σχολικά. Μόνο τα δύο της κατεύθυνσης (