0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι γίνεται ρε παιδιά με την ιστορία.Αν το χω κάτι πολύ φρέσκο, ίσως το απαντήσω στα τεστ της Α
Καλησπέρα σας! Ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιο βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει τους τόμους του Ostrogorsky χωριστά, ώστε να αγοράσω μόνο τον 3ο τόμο. Ξέρετε κανένα; Σας ευχαριστώ πολύ! Καλό διάβασμα και καλό κουράγιο σε όλους!
Marion, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά μάλλον το δικό μου βιβλίο είναι παλιό (έκδοση 1989) και δεν συμπίπτουν οι σελίδες. Νομίζω ότι κάποιες αναφέρονται σε κεφάλαια, που είναι εκτός ύλης. Σελ. 197-258: κεφ. 6ο - ενότ. ΙΙ: Ξενικές επεμβάσεις .... πολιτικής, το 7ο κεφ.: Πολιτική περισυλλογής και αλυτρωτικής έντασης θεωρείς ότι είναι εντός ύλης; Κεφ. 8ο: Ελληνισμός και Ανατολική κρίση - εντός. Κεφ. 9ο: Εσωτερική ανασυγκρότηση και αλυτρωτικά διλήμματα - Ενότ. Ι: εκτός, Ενότ. ΙΙ + ΙΙΙ εντός, από 10ο κεφ. ενότ. Ι, ΙΙΙ, VI: εντός, από 11ο κεφ. ενότ. ΙΙ, ΙΙΙ εντός, από 12ο κεφ. ενότ ΙΙ, ΙΙΙ εντός, από 13ο κεφ. ενότ. Ι, ΙΙΙ, IV, εντός, από 14ο κεφ. ενότ. ΙΙ, ενότ. ΙΙ. Εγώ σ' αυτά που αναφέρω, περιορίζομαι μόνο στις εξωτερικές σχέσεις της Ελλάδας από το 1830 μέχρι το 1940.
Ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιο βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει τους τόμους του Ostrogorsky χωριστά,