0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maryvas στις Δεκεμβρίου 11, 2008, 02:02:39 pmειδικα οταν το σχεδιο ειναι γενικο βαζουμε παντα ερωτησεις αξιολογησης. οταν ζηταει συγκεκριμενα ερωτηματα οι αποψεις διαφερουν. αλλοι λενε οτι βαζουμε, αλλοι οχι εφοσον μας ζητανε συγκεκριμενα ερωτηματα κ ειναι περιττο. εγω παντως θα βαλωΕυχαριστώ πολύ maryvas
ειδικα οταν το σχεδιο ειναι γενικο βαζουμε παντα ερωτησεις αξιολογησης. οταν ζηταει συγκεκριμενα ερωτηματα οι αποψεις διαφερουν. αλλοι λενε οτι βαζουμε, αλλοι οχι εφοσον μας ζητανε συγκεκριμενα ερωτηματα κ ειναι περιττο. εγω παντως θα βαλω
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Δεκεμβρίου 11, 2008, 02:05:07 pmΠαράθεση από: maryvas στις Δεκεμβρίου 11, 2008, 02:02:39 pmειδικα οταν το σχεδιο ειναι γενικο βαζουμε παντα ερωτησεις αξιολογησης. οταν ζηταει συγκεκριμενα ερωτηματα οι αποψεις διαφερουν. αλλοι λενε οτι βαζουμε, αλλοι οχι εφοσον μας ζητανε συγκεκριμενα ερωτηματα κ ειναι περιττο. εγω παντως θα βαλωΕυχαριστώ πολύ maryvasπαρακαλω, ομως να εχεις στο νου σου οτι την αποψη μου εκθετω, δηλαδη μπορει να κανω λαθος. αυτα που μου εχουν πει, αυτα σου λεω γιατι η ειδικη ειναι ενα πολυ υποκειμενικο θεμα. αυτο που πρεπει παντως να θυμασαι ειναι οτι τα παιδαγωγικα εχουν μικρη σχεση με την ειδικη. ειναι κυριως γνωστικο (για αυτο κ απανταμε στις ερωτησεις) κ απλα βαζουμε φρασεις παιδαγωγικων, πορεια διδασκαλιας, αφορμηση κτλ. αν δεν ξερεις γνωστικο δεν γραφεις ειδικη. καλη επιτυχια!!!
Sorryπου γίνομαι κουραστική ίσως, δηλαδή αν δεν μας ζητήσουν ξεχωριστά το στάδιο της αξιολόγησης, αλλά ένα σχέδιο γενικό (επί χάρτου όπωσ νομίζω λέγεται) εμείς στο σχέδιο αυτό πρέπει να έχουμε και το στάδιο της αξιολόγησης;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
μηπως ξερει καποιος να μου πει ποτε εγινε το συμφωνο καλφωφ-πολιτη?
Παράθεση από: maryvas στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 02:20:50 pmμηπως ξερει καποιος να μου πει ποτε εγινε το συμφωνο καλφωφ-πολιτη?Σεπτέμβριος 1924.
σεπτέμβριο του 1924. δεν επικυρώθηκε απο την ελλάδα (επίσημη μη επικύρωση ιούνιο 1925)συμφωνία καφαντάρη μολότωφ: δεκέμβριο 1927. και αυτή δεν επικυρώθηκε τότε αλλά τον δεκέμβριο του 1928...
γεια σας!μηπως θυμαται καποιος να μου πει ποσα μετρα περιπου ειναι η σαρισσα???καπου το βρηκα αλλα δεν μπορω να θυμηθω που