0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: talaipo στις Δεκεμβρίου 19, 2008, 11:03:32 amΕίναι εύκολο να βάζετε και μια μικρή...παραπομπή απο το διαβάσατε; συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική Το 1969 το είχα διαβάσει στο βιβλίο του Μπόνιαμετά κατέβασα κι ένα χρονολόγιο που έλεγε το 1968 αλλά νομίζω ότι η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους είναι απο τις πιο αξιόπιστες πηγέςΈχεις δίκιο. Εγώ το διάβασα στο Σβολόπουλο, Ιστορία της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Το πρόβλημα είναι ότι απ' ότι φαίνεται πρόκειται για εκείνα τα ζητήματα που καθενας δίνει και διαφορετική ημερομηνία.
Είναι εύκολο να βάζετε και μια μικρή...παραπομπή απο το διαβάσατε; συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική Το 1969 το είχα διαβάσει στο βιβλίο του Μπόνιαμετά κατέβασα κι ένα χρονολόγιο που έλεγε το 1968 αλλά νομίζω ότι η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους είναι απο τις πιο αξιόπιστες πηγές
Πάντως πιστεύω ότι δε θα βάλουν τέτοιες ερωτήσεις. Αν θέλουν να ρωτήσουν κάτι σχετικά με το γεγονός αυτό, δε θα ρωτήσόυν την ημερομηνία, αλλά κάτι άλλο.
Ποιες ερωτήσεις του προηγούμενου διαγωνισμού θεωρείται διφορούμενες;(εκτός από αυτή με το Χωνιάτη)