0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ειχε απαντησει ο μεταξας "οχι" στους ιταλους αλλα ειχε απαντησει "alors c'est la guerre"μου αρεσε πολυ!
ειναι γαλλικα κ σημαινει "λοιπον, ειναι ο πολεμος" (εννοειται ως απαντηση στο τελεσιγραφο)
παραθέτω μία ιστοσελίδα που μόλις βρήκα για την υστεροβυζανινή περίοδο.Τα έχει κάπως μαζεμένα, συνοπτικά. Ελπίζω να βοηθήσει κάπωςhttp://www.fhw.gr/chronos/10/gr/index.html
Τι λογια ειναι αυτα αν και αν,αν η γιαγια μου ειχε ροδες θα ηταν αυτοκινητο.Δεν αρνειται κανεις τον ηρωισμο του λαου αν αναγνωρισει πατριωτισμο στον Μεταξα,ουτε νομιμοποιει τον απολυταρχισμο,ομως ειτε μας αρεσει ,ειτε οχι ο Μεταξας ηταν ο τυχερος που ειπε το ΟΧΙ την δεδομενη στιγμη.
αχ το εκανα κ μου τα αναγνωρισε. ευχαριστω πολυ! να ρωτησω οταν πατατε σε ενα ονομα σας βγαζει κειμενο? εμενα μου βγαζει μονο τη φωτογραφια του κ δε μπορω να πατησω στη φωτο πανω για να μου βγαλει κατι
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 20, 2009, 12:56:14 pmαχ το εκανα κ μου τα αναγνωρισε. ευχαριστω πολυ! να ρωτησω οταν πατατε σε ενα ονομα σας βγαζει κειμενο? εμενα μου βγαζει μονο τη φωτογραφια του κ δε μπορω να πατησω στη φωτο πανω για να μου βγαλει κατιΌχι,Στο όνομα βγάζει μόνο φωτογραφία. Θα πατάς από κάτω(εξωτερική πολιτική κτλ)Επίσης δες όλους τους τομείς(πολιτική, κοινωνία κτλ)Καλή επιτυχία