0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα οποια ομως δε δεχτηκαμε, σωστα? κ τελικα στειλαμε ή δεν στειλαμε βοηθεια?κανω επαναληψη μονο απο σημειωσεις που εχω κρατησει κ δεν ξερω αν εχω γραψει κατι σχετικα με το ποντιακο για αυτο ρωταωσυγγνωμη για το πρηξιμο αλλα στην ιστορια υστερω πολυ...
Ο
Παράθεση από: nebula στις Ιανουαρίου 29, 2009, 02:05:03 pmΟ
είμαι ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετη, παρά τους κόπους, από ιστορία. (φαίνεται )Διαπίστωση κρίσεως: άρα οι Πόντιοι και οι Αρμένιοι συμμετείχαν στο συνέδριο?!? Θέλω να πώ (σας κουράζω, αλλά..) Τελικά ξέρουμε τι ακριβώς υποστήριξε ο
Για τα σύνορα, εγώ πάντως θα απαντούσα το Πρωτόκολλο Λονδίνου του 1831. Η άλλη συνθήκη του 1832 αφορούσε μόνο την Οθ. Αυτοκρατορία. Εσείς τί λέτε βρε παιδιά;
Παράθεση από: nebula στις Ιανουαρίου 29, 2009, 12:18:39 pmΓια τα σύνορα, εγώ πάντως θα απαντούσα το Πρωτόκολλο Λονδίνου του 1831. Η άλλη συνθήκη του 1832 αφορούσε μόνο την Οθ. Αυτοκρατορία. Εσείς τί λέτε βρε παιδιά; Πρωτ. Φεβρουαρίου 1830: Ανεξάρτητο ελλην. κράτος, περιορισμένα σύνορα Αχελώος-ΜαλιακόςΠρωτ. Σεπτεμβρίου 1831: Διευρυμένα σύνορα Αμβρακικός-ΠαγασητικόςΣυνθήκη Κων/πολης 1832: Η Πύλη αναγνωρίζει τα νέα σύνορα του ελλην. κράτους
μαριβας δε γνωρίζω το πρωτοκ που λες, αλλά προφανώς μ' αυτό απορρίπτουν την αιτηση της κρήτης και Σάμου και επιμένουν στα σύνορα που καθορίστηκαν με το προηγούμενο πρωτόκολλο του 1831. Τελικά όσες περισσότερες λεπτομέρειες γνωρίζεις, μου φαίνεται, τόσο είναι πιθανοτερο να μπερδευτείς.