0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: olgalia στις Ιανουαρίου 29, 2009, 08:34:05 pmΘα με κάνετε να ξεχάσω κι αυτά που ξέρω.Η συνθήκη του Νειγύ έγινε μεταξύ Ελλάδας
Θα με κάνετε να ξεχάσω κι αυτά που ξέρω.Η συνθήκη του Νειγύ έγινε μεταξύ Ελλάδας
στις σημειωσεις του καθηγητη (οχι δικες μου οποτε μπορεις να τις εμπιστευτεις πιο αφοβα) λεει οτι η ηπα ειναι κατα καθε επεμβασης κ λυση προβληματων με αυτοδιαθεση λαων.αν δεν κανω λαθος ομως αυτο περι αυτοδιαθεσης λαων δεν ειναι τα 14 σημεια του ουιλσον ή εχω χασει παλι επεισοδια?
στις σημειωσεις του καθηγητη (οχι δικες μου οποτε μπορεις να τις εμπιστευτεις πιο αφοβα) λεει οτι η ηπα ειναι κατα καθε επεμβασης κ λυση προβληματων με αυτοδιαθεση λαων. απο αρχες εικοστου αιωνα ενδιαφερον για τουρκια (τραπεζες, σχολεια, νοσοκομεια κτλ)αν δεν κανω λαθος ομως αυτο περι αυτοδιαθεσης λαων δεν ειναι τα 14 σημεια του ουιλσον ή εχω χασει παλι επεισοδια?
Ερώτηση: πότε μπήκε η Ελλάδα στο συμβούλιο της Ευρώπης; Εχω βρει ότι έφαγε σουτ το 1967.
Παράθεση από: nebula στις Ιανουαρίου 29, 2009, 09:25:36 pmΕρώτηση: πότε μπήκε η Ελλάδα στο συμβούλιο της Ευρώπης; Εχω βρει ότι έφαγε σουτ το 1967.εννοεις την ευρωπαικη ενωση?αν ναι ισχυουν τα εξης:μπαινουμε με την συμφωνια αθηνων επι καραμανλη το 1961. η συμφωνια προεβλεπε τελωνειακη ενωση για 22 χρονια. λογω χουντας παγωσε η συμφωνια κ το 1974 ξαναρχισε με πραξη προσχωρησης 1979. τι 1981 εγινε πληρες μελος
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 29, 2009, 09:31:20 pmΠαράθεση από: nebula στις Ιανουαρίου 29, 2009, 09:25:36 pmΕρώτηση: πότε μπήκε η Ελλάδα στο συμβούλιο της Ευρώπης; Εχω βρει ότι έφαγε σουτ το 1967.εννοεις την ευρωπαικη ενωση?αν ναι ισχυουν τα εξης:μπαινουμε με την συμφωνια αθηνων επι καραμανλη το 1961. η συμφωνια προεβλεπε τελωνειακη ενωση για 22 χρονια. λογω χουντας παγωσε η συμφωνια κ το 1974 ξαναρχισε με πραξη προσχωρησης 1979. τι 1981 εγινε πληρες μελοςΌχι, δε μιλάω για την Ευρωπαϊκή ενωση που σωστά παραθέτεις όλη τη διαδικασία. Υπάρχει και το Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο ιδρύθηκε το 1949 και ήταν ένας οργανισμός για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη.
Το σουτ το έφαγε το 1969 ενώ από το νατο φεύγει το 1974.
Παράθεση από: stratos91 στις Ιανουαρίου 29, 2009, 09:45:30 pmΤο σουτ το έφαγε το 1969 ενώ από το νατο φεύγει το 1974.Πότε μπήκε ξέρεις;