0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
είναι καλή η βυζαντινή ιστορία του Norwich; (Σύντομη ιστορία
Ξέρετε που μπορούμε να βρούμε το σχολικό της
Παιδιά για Καραγιανόπουλο βυζαντινο κράτος δεν ειπώθηκε κάτι.εκτός κ αν δεν το πρόσεξα.Μου φάνηκε καλό όσο το διδάχθηκα στη σχολή.Οι παλιοί που ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς το προτείνουν?Εγώ σαν πρωτάρα σκέφτομαι να διαβάσω όλα τα σχολικά και μετά wilcken για αρχαία, Καραγιανόπουλο ή Οstrogorsky για βυζαντινή και σύγχρονη ....περιμένω προτάσεις.Το βέβαιο είναι πως Σβορώνο και Σβολόπουλο δεν θα τουσ ανοιξω καν...ιδιαίτερα τον 2ο.Έχει απελπιστικά πολλέσ λεπτομέρειες.
Παράθεση από: KATERINAF στις Ιουνίου 06, 2008, 01:41:39 amΠαιδιά για Καραγιανόπουλο βυζαντινο κράτος δεν ειπώθηκε κάτι.εκτός κ αν δεν το πρόσεξα.Μου φάνηκε καλό όσο το διδάχθηκα στη σχολή.Οι παλιοί που ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς το προτείνουν?Εγώ σαν πρωτάρα σκέφτομαι να διαβάσω όλα τα σχολικά και μετά wilcken για αρχαία, Καραγιανόπουλο ή Οstrogorsky για βυζαντινή και σύγχρονη ....περιμένω προτάσεις.Το βέβαιο είναι πως Σβορώνο και Σβολόπουλο δεν θα τουσ ανοιξω καν...ιδιαίτερα τον 2ο.Έχει απελπιστικά πολλέσ λεπτομέρειες. ...Ναι, τον συστήνω ανεπιφύλακτα...τον ήξερα από κάποια μαθήματα επιλογής που είχαμε στο Φιλολογικό Θεσσαλονίκης κι όταν μου τον πρότεινε η εξαιρετική κυρία που με εξυπηρέτησε στο βιβλιοπωλείο του Κωνσταντινίδη στη Θεσσαλονίκη...την εμπιστεύτηκα...και σώθηκα...δεν είχα ιδέα από