0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστω supreme ;Dκαι γω προχθες που ρωτησα τα ανακαλυψα και μου φανηκαν καλα!εχω ηδη φωτοτυπησει αρκετα και τωρα θα φωτοτυπησω και τα υπολοιπα
Κατά τη γνώμη σας η περίοδος της αντίστασης στη Νεότερη και Σύγχρονη είναι μέσα; Πιστεύω ότι απλά θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιες αντιστασιακές οργανώσεις έλαβαν δράση. Εσείς τι λέτε;
Παράθεση από: Vania στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 08:00:39 pmευχαριστω supreme ;Dκαι γω προχθες που ρωτησα τα ανακαλυψα και μου φανηκαν καλα!εχω ηδη φωτοτυπησει αρκετα και τωρα θα φωτοτυπησω και τα υπολοιπα Αν μπορείς διάβασε και Καραγιαννόπουλο για μία δεύτερη πηγή γιατί αμφιβάλλω και γω για το site που έδωσα.Ostrogorsky διαβάζετε εύκολα αλλά παίρνει περισσότερο χρόνο και έχει περισσότερα πράγματα.καλα σιγουρα θα καραγιαννοπουλο.δεν το συζητω.εχω ηδη διαβασει βασιλιεφ για μεσαιωνικη αλλα νιωθω οτι εχει κενα και ετι θα κοιταξω και καραγιαννοπουλο που προτεινεις.και μια ερωτηση,μηπως ξερεις εσυ ή καποιος αλλος για το ποσες ειναι οι σταυροφοριες τελικα???εχω μπερδευτει :-\7 ή 8???
Μάλλον 8 αφού μας ζητήσανε την 8η.Τώρα αν και υπάρχει και άλλη δε το έχω ανακαλύψει.Αν βρω κάτι θα το πω
και γω το ειδα αλλα ειδα επισης οτι δεν ειναι γραμμενο τιποτα για την 9η οπως και καποιοες αλλες που αναφερει :(που θα μπορουσα να βρω κατι και για την 9η και γενικα για ολες τις σταυροφοριες...???υπαρχει καποιο εγκυρο σαιτ ή καπιοο βιβλιο πιο αναλυτικο??