0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι; Το βιβλίο του Αραβανή το ξέρει κανείς (Παιδαγωγικά και γενική μεθοδολογία) είναι καλό;
Να ρωτήσω κάτι; Το βιβλίο του Αραβανή το ξέρει κανείς (Παιδαγωγικά και γενική μεθοδολογία) είναι καλό; Εγώ το βρήκα στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου και το πήρα. Επίσης, θεωρείτε ότι η σχολική τάξη του Ματσαγγούρα μας καλύπτει ή πρέπει να διαβάσουμε και τις στρατηγικές διδασκαλίας. Εύχομαι να μου απαντήσει κάποιος καλός χριστιανός
Εγώ Λουίζα διάβασα τη σχολική τάξη και ένα βοήθημα από το μεταίχμιο και δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο. Θα κάνω άλλη μια επανάληψη, θα κάνω και τα τεστ από τα cd's και τέλος. Νομίζω πως είμαι καλυμμένη. Όσο για το βιβλίο του Αραβανή δεν το ξέρω αλλά αν έχεις χρόνο τίποτα δεν πάει χαμένο.
Σε ένα τεστ που έκανα έλεγε: Η ερώτηση "να βρείτε την κεντρική ιδέα του κειμένου" σε ποιο επίπεδο της ταξινομίας του Bloom ανήκεια.Γνώσηβ.Κατανόησηγ.Ανάλυσηδ ΕφαρμογήΣωστή απάντηση θεωρούσε τη γ. Εγώ πάλι η καημένη θεώρησα σωστό το β.Επειδή τις περισσότερες ερωτήσεις που αφορούσαν την ταξινομία του Bloom τις έκανα λάθος, πείτε μου είμαι ηλίθια ή αυτή η ταξινόμηση είναι αρκετά ασαφής και μπερδεύει κι άλλους;