0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας! Προσπαθώ να αποφασίσω ποια βιβλία να διαβάσω για τα παιδαγωγικά και νομίζω ότι έχω πελαγώσει! Είδα στα βιβλιοπωλεία τη "Σχολική Τάξη" του Ματσαγγούρα, τη "Γενική διδακτική μεθοδολογία" από το Μεταίχμιο κι ένα μικρό της
Παράθεση από: sofoulitsa στις Ιουλίου 18, 2008, 03:07:11 pmΚαλησπέρα σας! Προσπαθώ να αποφασίσω ποια βιβλία να διαβάσω για τα παιδαγωγικά και νομίζω ότι έχω πελαγώσει! Είδα στα βιβλιοπωλεία τη "Σχολική Τάξη" του Ματσαγγούρα, τη "Γενική διδακτική μεθοδολογία" από το Μεταίχμιο κι ένα μικρό της
Διαφωνώ. Καλύπτει θέματα παιδαγωγικών και κατ' επέκταση γενικής διδακτικής. Αν μου έλεγες για τις στρατηγικές διδασκαλίας τότε ναι, εκεί θεωρώ ότι καλύπτονται κατά κόρον θέματα γενικής διδακτικής.
καλημερα παιδια. η σχολική ταξη του ματσαγγουρα δεν ειναι για γενική διδακτικη?
Το βοήθημα από το Μεταίχμιο καλύπτει αρκετά πράγματα από γενική διδακτική. Δεν ξέρω να σου προτείνω αν υπάρχει κάποιο πιο αναλυτικό.
Κι εγώ πρώτη φορά δίνω. Το πρώτο βιβλίο που άρχισα να διαβάζω ήταν του Ματσαγγούρα γιατί δεν είχα κάνει όυτε ένα παιδαγωγικό μάθημα στο Πανεπιστήμιο και δεν είχα ιδέα. Αλλά τελικά τα Παιδαγωγικά είναι το μόνο που φοβάμαι λιγότερο απ' όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα. Διάβασε προσεχτικά τη "Σχολική τάξη" και σιγα-σιγα θα μπεις στο νόημα. Καλό διάβασμα!!!!