0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ πρώτη φορά δίνω. Το πρώτο βιβλίο που άρχισα να διαβάζω ήταν του Ματσαγγούρα γιατί δεν είχα κάνει όυτε ένα παιδαγωγικό μάθημα στο Πανεπιστήμιο και δεν είχα ιδέα. Αλλά τελικά τα Παιδαγωγικά είναι το μόνο που φοβάμαι λιγότερο απ' όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα. Διάβασε προσεχτικά τη "Σχολική τάξη" και σιγα-σιγα θα μπεις στο νόημα. Καλό διάβασμα!!!!
Παράθεση από: pelazi στις Ιουλίου 19, 2008, 12:39:14 pm Κι εγώ πρώτη φορά δίνω. Το πρώτο βιβλίο που άρχισα να διαβάζω ήταν του Ματσαγγούρα γιατί δεν είχα κάνει όυτε ένα παιδαγωγικό μάθημα στο Πανεπιστήμιο και δεν είχα ιδέα. Αλλά τελικά τα Παιδαγωγικά είναι το μόνο που φοβάμαι λιγότερο απ' όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα. Διάβασε προσεχτικά τη "Σχολική τάξη" και σιγα-σιγα θα μπεις στο νόημα. Καλό διάβασμα!!!!Pelazi, το ό,τι τα προηγούμενα θέματα των παιδαγωγικών και της γενικής διδακτικής ήταν εύκολα δεν προϋποθέτει το ίδιο και για τον φετινό Ασεπ. Ας μην υποτιμούμε κανένα μάθημα, γιατί πολύ απλά ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι ερωτήματα θα τεθούν. Πάντως, έχω ακούσει (δεν ξέρω αν ισχύει), πως στο διαγωνισμό των μουσικών έχουν ήδη διευκρινίσει ότι τα θέματα των παιδαγωγικών θα είναι ανάπτυξης και όχι πολλαπλής!
Τέτοια να ακούμε να χαιρόμαστε! Αυτό μας έλειπε τώρα να βάλουν και θέματα ανάπτυξης εκεί που μέχρι τώρα βάζανε πολλαπλής επιλογής!! Και δη στα παιδαγωγικά!!
Καλή επιτυχία! (Κι εγώ πρώτη φορά δίνω..)Δές εδώ..http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=5768.0
δλδ μπορει να πεσει,αν πεσει αναπτυξης,πχ κατι που να χει σχεση με προσχολικη ηλικια ή Αβαθμια εκπαιδευση?
μπορει να φανει ηλιθια η ερωτηση μου αλλα θα την κανω :-\τα θεματα στα γενικα παιδαγωγικα ειναι ιδια για ολες τις ειδικοτητες??δλδ μπορει να πεσει,αν πεσει αναπτυξης,πχ κατι που να χει σχεση με προσχολικη ηλικια ή Αβαθμια εκπαιδευση?
Παράθεση από: Vania στις Αυγούστου 05, 2008, 07:42:20 pmμπορει να φανει ηλιθια η ερωτηση μου αλλα θα την κανω :-\τα θεματα στα γενικα παιδαγωγικα ειναι ιδια για ολες τις ειδικοτητες??δλδ μπορει να πεσει,αν πεσει αναπτυξης,πχ κατι που να χει σχεση με προσχολικη ηλικια ή Αβαθμια εκπαιδευση?και ομως στον προηγουμενο υπηρχαν 2 ερωτησεις που αφορουσαν την προσχολικη και την πρωτοβαθμια εκπαιδευση!