0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σ'ευχαριστω παρα πολυ.να ρωτησω και κατι αλλο.υπαρχουν βιβλια για τη διδακτικη ή διαβαζουμε το αναλυτικο προγραμμα του υπουργειου που στελνουν στα σχολεια?
Παράθεση από: VENTHESIKYMI στις Ιουνίου 06, 2008, 07:27:19 pmΓια τη διδακτική των νέων να προτείνω: Γ. Σπανός, Η διδασκαλία του Ποιήματος. Πολύ κατατοπιστικό ως προς τη μεθοδολογία ενώ περιέχει και ενδεικτικά σχέδια διδασκαλίας. εχεις ξαναδωσει; σε βοηθησε;
Για τη διδακτική των νέων να προτείνω: Γ. Σπανός, Η διδασκαλία του Ποιήματος. Πολύ κατατοπιστικό ως προς τη μεθοδολογία ενώ περιέχει και ενδεικτικά σχέδια διδασκαλίας.
Ακόμη για αρχαία...ο
Δεν ξέρω τι να επιλέξω για διδακτική! Είμαι ανάμεσα σε αρχαία και λογοτεχνία. Σκέφτομαι να προετοιμαστώ και για τα δύο αλλά και πάλι θα ήθελα να ακούσω γνώμες!Τί προτείνετε? Αρχαία ή νέα και γιατί?Υπόψιν ότι και στα δύο οι δυνάμεις μου είναι πάνω κάτω οι ίδιες!( όχι και τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή...)
Παιδιά όσο μπορείτε βοηθείστε. Η ειδική διδακτική με έχει προβληματίσει πάρα πολύ. Όσοι έχετε ξαναδώσει τι διαλέξατε; Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά κάθε γνωστικού αντικειμένου για τη διδακτική;