0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να'μαστε λοιπόν.. Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει για τα θετικά-αρνητικά του κάθε μαθήματος χωριστά; Κάποιος που έχει γράψει πολύ καλά στη διδακτική;
Παράθεση από: NIΚΗ στις Ιουλίου 31, 2008, 11:02:54 pmΝα'μαστε λοιπόν.. Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει για τα θετικά-αρνητικά του κάθε μαθήματος χωριστά; Κάποιος που έχει γράψει πολύ καλά στη διδακτική; Στον ΑΣΕΠ του 04, που έγινε τελικά τον Απρίλιο του 05, πήρα διδακτική ιστορίας και έγραψα 75.Στον ΑΣΕΠ του 06, που έγινε τελικά τον Ιανουάριο του 07, πήρα ξανά διδακτική ιστορίας και έγραψα 95! Ομολογώ ότι δεν είχα διαβάσει τίποτα για καμιά διδακτική, αλλά ασχολούμαι 5 χρόνια με ιδιαίτερα και, ευτυχώς, δόξα τω Θεώ, είχα πιάσει όλα τα μαθήματα στα χέρια μου. Έτσι, έγραψα τη διδακτική έτσι όπως την είχα μάθει από μόνη μου...Τελικά, και ο προσωπικός τρόπος διδασκαλίας παίζει σημαντικό ρόλο. Αρκεί πάντα να τα γράφεις αναλυτικά στο τετράδιο του ΑΣΕΠ και να τα αιτιολογείς...
Καλησπέρα. Είμαι καινούργια στο φόρουμ και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα θέματα της ειδικής αγωγής του τελευταίου διαγωνισμού. Η δεύτερη ερώτηση των αρχαίων πώς έπρεπε να απαντήθει; Γιατί η διατύπωση της ερώτησης ήταν σαν επρόκειτο για γνωστικό αντικείμενο και όχι σαν ερώτηση ειδικής αγωγής.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Παράθεση από: NIKI 1977 στις Ιουλίου 17, 2008, 02:11:37 pmΠρέπει να έχεις γράψει και στα υπόλοιπα καλά,εννοείται,αλλά ο βαθμός της ειδικής διδακτικής διπλασιάζεται ή τουλάχιστον έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Έτσι μου έχουν πεί..Δεν έχω ξαναδώσει, οπότε δεν ξέρω..η ειδικη διδακτικη πραγματι εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο τα γενικα παιδαγωγικα! η ειδικη αφορα στο 60% του τελικου βαθμου της β θεματικης, ενω τα γενικα στο 40% του τελικου βαθμου.το ξερω παρα πολυ καλα αφου αριστευσα στα γενικα, πηρα τον π@@@@ στην ειδικη και μου βγηκε ενας χαλια μεσο ορος αλλο πραμα...
Πρέπει να έχεις γράψει και στα υπόλοιπα καλά,εννοείται,αλλά ο βαθμός της ειδικής διδακτικής διπλασιάζεται ή τουλάχιστον έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Έτσι μου έχουν πεί..Δεν έχω ξαναδώσει, οπότε δεν ξέρω..