0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατά την προσωπική μου άποψη θα πρέπει να διαβαστούν οπωσδήποτε και τα τρία βιβλία του Λυκείου.Εγώ συμπληρωματικά έχω διαβάσει και ορισμένα κομμάτια α από τα βιβλία της β' και γ' γυμνασίου (επιλεκτικά).
Μιας και αναφέρθηκαν τα βιβλία για γλώσσα. Αυτά που ρώτησαν πέρυσι για την αξιολόγηση και την υπόδηση ρόλων βρίσκονται στα βιβλία της Έκφρασης - Έκθεσης; Δεν είχα διαβάσει καλά γλώσσα, αλλά οι συγκεκριμένες ερωτήσεις μου ακούγονταν σαν Παιδαγωγικά!
Παράθεση από: stratos91 στις Ιουνίου 15, 2008, 01:16:32 amΜιας και αναφέρθηκαν τα βιβλία για γλώσσα. Αυτά που ρώτησαν πέρυσι για την αξιολόγηση και την υπόδηση ρόλων βρίσκονται στα βιβλία της Έκφρασης - Έκθεσης; Δεν είχα διαβάσει καλά γλώσσα, αλλά οι συγκεκριμένες ερωτήσεις μου ακούγονταν σαν Παιδαγωγικά!Είναι στα βιβλία γλώσσας του Γυμνασίου. Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν είχαν καμία σχέση με γλώσσα. Ήθελαν να δουν αν έχουμε διαβάσει τα καινούρια βιβλία; Τι να πω...
Άρα χρειαζόμαστε μόνο τα εξής:1. Από Ιλιάδα και Οδύσσεια μόνο τα εισαγωγικά απο το βιβλίο καθηγητή και μόνο τις 2 αυτές ραψωδίες2. Για Θουκυδίδη, Πλάτωνα και Αριστοτέλη τα βιβλία.3. Μόνο τις σελίδες από τα Κείμενα που είναι στην ύλη για τη Λογοτεχνία.Σωστά? Άρα οι σελίδες προς εκτύπωση μειώνονται.
ολη την ραψωδια περιεχουν.δεν αναφερομαι σε σχολικα βοηθηματα αλλα σε συγγραματα πχ δες τη μεταφραση του κακριδη. μπορεις να βρεις και τα παλια βιβλια του γυμνασιου τα οποια περιεχουν ολοκληρο τα επη σε μεταφραση και καποια σχολια και εισαγωγη. μια χαρα βιβλια ηταν εκεινα,κριμα που τα αλλαξαν..προσωπικα απο αυτα θα διαβασω το κειμενο.. αλλα δες και αυτο,μολις το βρηκα http://www.mikrosapoplous.gr/homer/iliada/06.html σε μεταφρση Παλλη,ειναι και ολοκληρη το τσεκαρα