0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας πούμε και ένα άλλο σενάριο, ο άνθρωπος έγραψε αυτά που βλέπει να γίνονται, αλλά τον πήραν χαμπάρι και τον πίεσαν να ανακαλέσει δημόσια για να μην μπλέξει, είτε με αγωγές, είτε με άλλου είδους μεταχείριση στην υπηρεσία του. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά που έγραψε δεν ισχύουν.
Συμπληρώνοντας την υπόθεση εργασίας: Όχι απλώς να ανακαλέσει (θεμιτή ως έναν βαθμό επιδίωξη), αλλά να πει και άλλα πράγματα... Αυτό λέει πολλά για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν και τον τρόπο που λειτουργούν, σύμφωνα πάντα με το σενάριο, αυτοί που "θίχτηκαν"...
Π.χ μια δασκάλα φέτος ότι πληροφορία ήθελε από το internet της την έβρισκα... τα εκτύπωνα κι έπειτα αυτή τα έβαζε στο φάκελο της για να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά στο μάθημα της! Για εμένα δεν ήταν τίποτα το κουραστικό φυσικά, ίσα -'ισα που χαιρόμουν γιατί ένιωθα ότι την βοηθούσα!Μια μέρα λοιπόν, μου έιχαν δώσει ένα λάθος χαρτί απο την Α/
εγώ είχα συνάδελφο, φιλόλογο που στην αρχή της χρονιάς με περίμενε στην είσοδο του σχολείου να της λύσω το άγνωστο κείμενο στα αρχαία ελληνικά γι;α να πάει να το διδάξει, μιας κι αυτή δεν μπορούσε αφού όταν διάβαζε πολλή ώρα στο σπίτι της... τη μάλωνε ο άντρας της!!!!
Περιμένω με αγωνία την αντιμετώπιση που θα έχω σαν νεοδιόριστος.