0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καινούργιο φρούτο σήμερα από το alfavita...>Σήμερα Τετάρτη αναμένεται να ανακοινώσει το ΥΠΕΠΘ το διορισμό 500 περίπου αναπληρωτών νηπιαγωγών. >Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο διορισμός αναπληρωτών καθηγητών θα ανακοινωθεί μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak1839.htmΔηλαδή ούτε αυτή την εβδομάδα οι συμπληρωματικοί;;; Τα νεύρα μου!
Παιδια το πρωι πηρα στο υπουργειο ρωτησα αν βγει εγκυκλιος και μου ειπε δεν ξερει κανεις αυτο θα δειξει τις επομενες μερες.Επισης μου ειπε οτι τα κενα στην παραταση που εδωσε τωρα ειναι τα ιδια με αυτα που εβγαλε αρχες Αυγουστου.Επομενως λεει κανεις δεν ειναι αδικημενος.Με λιγα λογια αφησε να εννοηθει οτι δεν θα γινει συμπληρωματικη,ενω μεχρι χθες το μεσημερι στο ιδιο τηλ(210 3723109) διαβεβαιωναν οτι θα βγει εγκυκλιος και θα δηλωσουμε ξανα περιοχες.Τελικα το υπουργειο εχει αποφασισει τι θα κανει?ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν.
> Παιδια το πρωι πηρα στο υπουργειο ρωτησα αν βγει εγκυκλιος και μου ειπε δεν ξερει κανεις αυτο θα δειξει τις επομενες μερες.> Επισης μου ειπε οτι τα κενα στην παραταση που εδωσε τωρα ειναι τα ιδια με αυτα που εβγαλε αρχες Αυγουστου.Επομενως > λεει κανεις δεν ειναι αδικημενος.> Με λιγα λογια αφησε να εννοηθει οτι δεν θα γινει συμπληρωματικη,ενω μεχρι χθες το μεσημερι στο ιδιο τηλ(210 3723109)> διαβεβαιωναν οτι θα βγει εγκυκλιος και θα δηλωσουμε ξανα περιοχες.> Τελικα το υπουργειο εχει αποφασισει τι θα κανει?ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν.Το υπουργείο έχει χάσει την μπάλα!Να φανταστείτε σήμερα που πήγα και στην Λυκούργου 18, με ρώτησαν να τους πω το ονομά μου και πόσα μόρια έχω και επέμεναν ότι θυμόντουσαν το όνομά μου και ότι είχα διοριστεί στην Γ' Εύβοιας (ήταν η 4η επιλογή μου στην αίτηση που είχα κάνει αρχές Αυγούστου). Τι στον κόρακα, λέω από μέσα μου, είχα διοριστεί και δεν το πήρα χαμπάρι;!!!Εγώ τους είπα ότι κάποιο λάθος κάνουν και ότι δεν έχω διοριστεί, αφού δεν υπάρχω στον πίνακα διορισμένων αλλά υπάρχω στον ενιαίο πίνακα. Μήπως βρε παιδιά έχουν βγάλει και τους συμπληρωματικούς διορισμούς με βάση τις παλίες μας αιτήσεις και οι καινούργιες περιοχές είναι αυτές που έχουν απομείνει μετά και το συμπληρωματικό διορισμό μας; Δηλαδή μήπως διόρισαν π.χ. 100-110 άτομα από τα 140 ΠΕ19 και άλλα τόσα από τον ΠΕ20 και απομένουν μερικά ακόμα για αυτό και ζητάνε από όσους δεν είχαν κάνει αίτηση να υποβάλλουν τώρα;
Ρε παιδια μην ρωτατε τους υπαλληλους στο υπουργειο γιατι δεν εχουν ιδεα και ο καθενας λεει οτι θελει. Αυτοι που κανονιζουν ειναι ο γενικος γραμματεας και το συμβουλιο.