0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να φανταστείτε σήμερα που πήγα και στην Λυκούργου 18, με ρώτησαν να τους πω το ονομά μου και πόσα μόρια έχω και επέμεναν ότι θυμόντουσαν το όνομά μου και ότι είχα διοριστεί στην Γ' Εύβοιας (ήταν η 4η επιλογή μου στην αίτηση που είχα κάνει αρχές Αυγούστου). Τι στον κόρακα, λέω από μέσα μου, είχα διοριστεί και δεν το πήρα χαμπάρι;!!!Εγώ τους είπα ότι κάποιο λάθος κάνουν και ότι δεν έχω διοριστεί, αφού δεν υπάρχω στον πίνακα διορισμένων αλλά υπάρχω στον ενιαίο πίνακα. Μήπως βρε παιδιά έχουν βγάλει και τους συμπληρωματικούς διορισμούς με βάση τις παλίες μας αιτήσεις και οι καινούργιες περιοχές είναι αυτές που έχουν απομείνει μετά και το συμπληρωματικό διορισμό μας;
Για να γινουν συμπληρωματικη διορισμοι πρεπει να βγει νεα εγκυκλιο το εγραφε καθαρα η εγκυκλιο διορισμων αρχες αυγουστου η ανακοινωση για οσους ξεχαστηκαν ηταν για ασεπιτες και 30-μηνο τα πραγματα ειναι απλα για να συμπληρωσουν τις θεσεις του ασεπ θα βγει νεα εγκυκλιο και θα γινουν νεες αιτησεις.
> Πάντως θα είναι μεγάλη αδικία να μην μας δοθεί η δυνατότητα να υποβάλουμε εκ νέου αιτήσεις με βάση τα> εναπομείναντα κενά......... Η μεγαλύτερη αδικία που μπορεί να συμβεί...Θα θυμάστε βέβαια και τι είχε γίνει τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου με τις πρώτες αιτήσεις. Τότε δεν επέτρεπαν σε άτομα που δεν είχαν τελειώσει το στρατό (αλλά που θα τελείωναν μέσα στον Αύγουστο) να κάνουν αίτηση. Ετσι, άτομα που απολύονταν στις 8 Αυγούστου (ήμουν και εγώ ένας από αυτούς) θα έχαναν το διορισμό τους για 3 εργάσιμες μέρες (η προθεσμία για τις αιτήσεις ήταν μέχρι 3 Αυγούστου). Ομως με αγώνα καταφέραμε να αλλάξουμε στάση στο υπουργείο το οποίο τελικά μας άφησε να κάνουμε αίτηση υποβάλλοντας παράλληλα και μια αίτηση του νόμου 105 στην οποία ρητά δηλώναμε ότι θα απολυθούμε μέσα στον Αύγουστο και θα υποβάλλουμε το ανάλογο δικαιολογητικό όταν μας εκδοθεί.Μήπως πρέπει να ενεργήσουμε ανάλογα και σε αυτή την περίπτωση, αν τελικά (που δυστυχώς έτσι δείχνουν τα πράγματα) δεν μας επιτρέψουν να κάνουμε νέα αίτηση με νέες προτιμήσεις;Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω αύριο πουρνό πουρνό στο υπουργείο, αν έχω φυσικά και την συμπαράστασή σας.
> Οταν επεμεινα και ειπα οτι εχουν μειωθει τα κενα μου ειπε οτι δεν τα ξερω καλα.Καλυτερα να ενημερωθεις πρωτα και μετα να> παιρνεις τηλ. Ηταν λιγο επιθετικη απεναντι μου.Ελπιζω τουλαχιστον να μην επαληθευτει.Μπράβο, και σε εμένα που ρώτησα την υπάλληλο αν θα μας αφήσουν τελικά να υποβάλλουμε νέες αιτήσεις με τις νέες προτιμήσεις μας, άρχισε να φωνάζει και έλεγε: "Μα καλά, εσείς οι ίδιοι δεν υποβάλλατε αίτηση; Πώς είναι δυνατόν τώρα να την αλλάξετε. Να προσέχατε τι δηλώνατε και, εξάλλου, όποιος δήλωσε το ΝΑΙ σε όλα θα διοριστεί. Τι σημασία έχει το ΠΟΥ;". Κάτι τέτοια έλεγε και με εκνεύρισε αφάνταστα.> Σήμερα Τετάρτη 30/08 θα ανακοινωθούν οι διορισμοί 500 περίπου αναπληρωτών νηπιαγωγών-Την άλλη εβδομάδα οι> διορισμοί αναπληρωτών καθηγητών