*

Αποστολέας Θέμα: Συμπληρωματικοί Διορισμοί ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 133470 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lman

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Συμπληρωματικοί Διορισμοί ΠΕ20
« Απάντηση #266 στις: Αυγούστου 29, 2006, 05:02:53 pm »
καταρχήν θα παρακαλούσα τελείως φιλικά να μην μου αλλάζεται φύλο.το lman τα λέει όλα(χωρίς κανενός είδους παρεξήγηση).
φίλη μου matina όλα όσα γράφεις είναι απόλυτα λογικά απλά στην ελλάδα ουκ ολίγα ανεξήγητα συμβαινουν γιαυτό ας κραταμε μια πισινή γιατί το κράτος μας είναι λίγο παράλογο.
φίλε jotis συμφωνώ και με εσένα απλά το να βάζουμε τον πήχη στα 3.5 μόρια είναι λίγο ριψοκίνδυνο να πέσουμε έξω.εγώ με βάση την κοινή μας λογική θα τον έβαζα στα 3.4 μόρια για να είμαι σίγουρος ότι κάποιος αργότερα δεν θα με βρίζει που τον απογοήτευσα πρόωρα και άδικα.ελπίζω να συμφωνείς.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:22:46 »

Αποσυνδεδεμένος jotis

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Αυγούστου 29, 2006, 05:03:26 pm »
> Ναι οι επιλογές είναι δικές μας και όντως θα έπρεπε κάποιος να δώσει σημασία σε αυτές.
> Υπάρχουν όμως και κάποιες διαφορές πλέον στις επιλογές. Εγώ για παράδειγμα είχα
> δηλώσει 30 περιοχές και τώρα μου έμειναν 10. Επομένως οι άλλες 18 θα μπούνε με τυχαία
> σειρά στην αίτηση μου, κάτι που δεν θα συμβεί για τον τυχερό που του έμειναν 28 ή για
> κάποιον που του έμειναν 23 ή 20 και φυσικά για εκείνον που έκανε αίτηση τη Δευτέρα.
> Επίσης αν και αυτό δεν το θεωρώ τόσο σοβαρό, με διαφορετική λογική συμπληρώνεις την
> αίτηση όταν παίζεις στους τελευταίους που έχουν πιθανότητες και με διαφορετική όταν είσαι
> ψηλά στον πίνακα.

Α γεια σου Matina!

IDSG

Αποσυνδεδεμένος jotis

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Αυγούστου 29, 2006, 05:11:32 pm »
> φίλε jotis συμφωνώ και με εσένα απλά το να βάζουμε τον πήχη στα 3.5 μόρια είναι λίγο
> ριψοκίνδυνο να πέσουμε έξω.εγώ με βάση την κοινή μας λογική θα τον έβαζα στα 3.4 μόρια
> για να είμαι σίγουρος ότι κάποιος αργότερα δεν θα με βρίζει που τον απογοήτευσα πρόωρα
> και άδικα.ελπίζω να συμφωνείς.

Ναι όντως, με τα 3,4 μόρια έχεις αρκετές ελπίδες. Πάντως όχι και με λιγότερα από 3,2.

Τι θα ήταν όμως καλύτερο: να σε βρίζει κάποιος επιτυχόντας που τον είχες απογοητέψει πρόωρα (λέγοντάς του ότι δεν θα διοριστεί με τα μόρια που έχει) ή να σε βρίζει κάποιος αποτυχόντας επειδή του είχες δώσει φρούδες ελπίδες λεγοντάς του ότι θα διοριστεί και με τα ελάχιστα και ανεπαρκή μόρια που είχε;
IDSG

Αποσυνδεδεμένος lman

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Αυγούστου 29, 2006, 05:16:40 pm »
σου είπα ήδη ότι συμφωνώ κατά βάση με την αρχική σου άποψη απλά τη θεώρησα λίγο τραβηγμένη.το να έχει κάποιος 3.2 μόρια στους ΠΕ19 και να ελπίζει σε κάτι το θεωρώ εξωφρενικό.στα 3.4 απλά έχει κάποιες ελπίδες.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:22:46 »

Αποσυνδεδεμένος anetos

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Αυγούστου 29, 2006, 05:17:09 pm »
Eαν στους συμπληρωματικους διορισμους δεν επιλεξουμε δυσπροσιτα υπαρχει πιθανοτητα να μας προσπερασει το συστημα και να διοριστουν ατομα που ειναι στον πινακα σε χαμηλοτερη θεση απο εμας?(να μεινουμε δηλαδη εκτος,ενω αρχικα ημασταν μεσα στα 176 ατομα?)

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση...Αν έχεις συμπληρώσει στην αίτηση σου ΝΑΙ στο κουτάκι αποδέχομαι πρόσληψη και στις υπόλοιπες περιοχές, τότε δεν σε προσπερνάει κάποιος/α με λιγότερα μόρια από εσένα.

Αποσυνδεδεμένος sepouko

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Αυγούστου 29, 2006, 05:20:14 pm »
Τελικα τι γινεται ο ενας λεει ασπρο ο αλλος μαυρο παντως μια πληροφορια που θα σας ειναι χρησιμη αλλα ανουσια, η προσληση για αυτους που δεν ειχαν κανει αιτηση δεν εγινε με βαση την πληροφορικη αλλα αλλους κλαδους απλα εβαλε και εμας μεσα, εντυπωση μου εκανε οτι μας καλουσε απο τον ενιαιο και οχι απο το πινακα διοριστεων γιατι; παντως το υπουργειο μας σιγουρα πολυ τα μαγειρευει τα πραγματα τελευταια.Οτι ειναι να γινει θα γινει αργα η γρηγορα

Αποσυνδεδεμένος ersie

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Αυγούστου 29, 2006, 05:42:09 pm »
Ευχαριστώ για την ενημέρωση ;D Καλά ξεμπερδέματα σε όλους μας!& κάτι ακόμη πέρυσι μια φίλη μου (ΠΕ19) την κάλεσαν πρώτα αναπληρώτρια στη Σύμη&κατά το Νοέμβρη την κάλεσαν για μόνιμο διορισμό στη Λακωνία,όπου κρίθηκε υπεράριθμη μαζί με άλλους&είχε δικαίωμα απόσπασης άσχετα αν δεν το χρησιμοποίησε.Όσο για τα μόριά της ήταν  κάτι παραπάνω απο 3,7.Αυτά τελείως πληροφοριακά&ελπίζω να βοηθούν 8)

Αποσυνδεδεμένος matina

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Αυγούστου 29, 2006, 06:10:28 pm »
Μόλις βγήκε η εγκύκλιος που καλεί τους νηπιαγωγούς για συμπληρωματικούς διορισμούς. Στην προηγούμενη εγκύκλιο δεν αναφερόντουσαν καθόλου οι νηπιαγωγοί για να κάνουν αίτηση όσοι δεν έκαναν. Μήπως λοιπόν όντως πρέπει να περιμένουμε πρώτα διορισμούς και μετά εγκύκλιο αν μείνουν κενά;

Αποσυνδεδεμένος desmix

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Αυγούστου 29, 2006, 06:20:28 pm »
Ξερει κανεις αν για  το ΠΕ20 στην προηγουμενη προκυρηξη εδινε κενα σε δυσπροσιτα.Οπως καταλαβενεται εχω σειρα καπου 120 εχω τσεκαρει ναι στις λοιπες περιοχες αλλα δεν εχω τσεκαρει την επιλογη ναι και στα δυσπροσιτα.Κινδυνευω να μεινω απεξω?

Αποσυνδεδεμένος spaceoddity

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19 / Η-Μ & Τ.Υ. ΠΣΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Αυγούστου 29, 2006, 06:34:47 pm »
ότι το υπουργείο (και κάθε υπουργείο) "μαγειρεύει" είναι σίγουρο, ξέρουμε πια σε τι χώρα ζούμε...τελικά το θέμα είναι-όσοι δεν έχουμε θείους και κουμπάρους στο ΥΠΕΠΘ-να είμαστε μαζί με αυτούς που ευνοούνται ανά πάσα στιγμή. Τώρα π.χ. με την "ειδική πρόσκληση" προς αυτούς που είχαν δικαίωμα μεν, αλλά δεν έκαναν αίτηση-που ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω πως γίνονται τέτοιες ανακοινώσεις (να περιμένουμε δηλ. και δεύτερη πρόσκληση για αυτούς που δεν πήραν χαμπάρι την πρώτη;)-ελπίζω πραγματικά να βγήκε σε καλό κάποιων συναδέλφων που για σοβαρό λόγο δεν ήταν σε θέση να παρακολουθούν όπως όλοι οι υπόλοιποι τις εγκυκλίους.
Άλλο είναι το θέμα-πολλοί συνάδελφοι έχουν πάρει τηλέφωνο στο ΥΠΕΠΘ-και εγώ μέσω συναδέλφου που δουλεύει με απόσπαση εκεί- και έχουν λάβει τη διαβεβαίωση ότι είναι θέμα ημερών να βγει η εγκύκλιος για τους συμπληρωματικούς διορισμούς. Έχω πειστεί πλέον ότι θα είμαι ανάμεσα στους διορισθέντες (η θέση μου στον πίνακα αν αφαιρέσω τους ΠΕ20 και τους ήδη διορισμένους από την προηγούμενη εγκύκλιο, είναι 82). Πόσο πια θα περιμένουμε; ελπίζω το υπουργείο να αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν και άτομα με παιδιά που πηγαίνουν σχολείο, που θα πρέπει πέρα από την αναζήτηση στέγης κλπ. στον τόπο διορισμού, να φροντίσουν και τα του σχολείου των παιδιών τους, και οσονούπω η σχολική χρονιά ξεκινάει...χώρια οι εκκρεμότητες και οι υποχρεώσεις που θα πρέπει να φροντίσουν πριν φύγουν (εγώ π.χ. έχω να ετοιμάσω θέματα και να βρω αντικαταστάτη για 4 εξετάσεις πληροφορικής στα ΤΕΙ, λόγω της διπλής εξεταστικής που έδωσε το υπουργείο μετά τις καταλήψεις του Ιουνίου). Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τέλος της βδομάδας θα έχει βγει. Καλό διορισμό εύχομαι σε όλους που περιμένουν, καλό κουράγιο σε όσους θα βγουν πάλι "στους δρόμους" για το κυνήγι των μορίων...
Τώρα είδα και το μήνυμα του φίλου desmix...παιδιά, πιστεύετε πραγματικά ότι δεν θα βγει άλλη εγκύκλιος και θα ισχύει η αίτησή μας από την προηγούμενη;;;; Δεν στέκει αυτό!!!! Αφού τα περισσότερα κενά της προηγούμενης, δεν υπήρχαν τώρα στην ειδική πρόσκληση! Είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να ξαναδηλώσουμε τις επιλογές μας, οπότε desmix αυτή τη φορά θα προσέξεις να επιλέξεις ΚΑΙ τα δυσπρόσιτα (υπήρχαν τέτοια κενά στην προηγούμενη)
"εδώ δεν είναι να'μαι εγώ πάνω από σένα ή εσύ πάνω από μένα. Αλλά ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του."
                                                                Γ. Ρίτσος

Αποσυνδεδεμένος agerovas

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Αυγούστου 29, 2006, 07:41:48 pm »
Η συμπληρωματικη εγκυκλιος για τους νηπιαγωγους αναφερει:
 ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι υποψήφιοι οι οποίοι περιλαμβάνονταν στον πίνακα επιτυχόντων μέχρι τη σειρά κατάταξης 1029 και είχαν καταθέσει αίτηση και δικαιολογητικά, καλούνται να υποβάλουν ΕΚ ΝΕΟΥ την αίτηση προκειμένου να δηλώσουν ως περιοχές προτίμησης τις τρεις (3) κενές θέσεις που έχουν απομείνει και περιλαμβάνονται στον πίνακα περιοχών που κοινοποιείται με την παρούσα.
Επομενως πιστευω οτι και στους ΠΕ 19-20 θα μας καλεσουν να ξανακανουμε αιτηση με τις περιοχες που απεμειναν.

Αποσυνδεδεμένος screen

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Αυγούστου 29, 2006, 07:44:58 pm »
Η συμπληρωματικη εγκυκλιος για τους νηπιαγωγους αναφερει:
 ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι υποψήφιοι οι οποίοι περιλαμβάνονταν στον πίνακα επιτυχόντων μέχρι τη σειρά κατάταξης 1029 και είχαν καταθέσει αίτηση και δικαιολογητικά, καλούνται να υποβάλουν ΕΚ ΝΕΟΥ την αίτηση προκειμένου να δηλώσουν ως περιοχές προτίμησης τις τρεις (3) κενές θέσεις που έχουν απομείνει και περιλαμβάνονται στον πίνακα περιοχών που κοινοποιείται με την παρούσα.
Επομενως πιστευω οτι και στους ΠΕ 19-20 θα μας καλεσουν να ξανακανουμε αιτηση με τις περιοχες που απεμειναν.
..και για ποιο λόγο δεν το συμπεριέλαβαν στην τελευταία εγκύκλιο; πχ για να μην έχει πολύ κόσμο ;; προσωπικά  δεν το αντιλαμβάνομαι πολύ σωστό!

Αποσυνδεδεμένος agerovas

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Αυγούστου 29, 2006, 07:51:04 pm »
Η τελευταια εγκυκλιος πιστυεω εγινε για τους διοριστεους του ΑΣΕΠ που δεν εκαναν αιτηση.

Αποσυνδεδεμένος screen

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Αυγούστου 29, 2006, 07:55:15 pm »
Η τελευταια εγκυκλιος πιστυεω εγινε για τους διοριστεους του ΑΣΕΠ που δεν εκαναν αιτηση.
σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε η εγκυκλιος να το ξεκαθαρίζει ;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182691
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144