*

Αποστολέας Θέμα: Συμπληρωματικοί Διορισμοί ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 133492 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Georgia_24

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Think positive!
    • Προφίλ
Απ: Συμπληρωματικοί Διορισμοί ΠΕ20
« Απάντηση #336 στις: Αυγούστου 30, 2006, 08:21:09 pm »
 Δε πάμε καλά...  >:(

Είμαι της γνώμης να είμαστε όλοι σε επιφυλακή και αν γίνει τίποτα στραβό ή άδικο να σηκωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να διαμαρτυρηθούμε με κάθε τρόπο! Δεν είναι δυνατό να παραπονέθηκαν λίγα άτομα στο Υπουργείο και να κέρδισαν ολόκληρη 2ημερη προθεσμία για να κάνουν αιτήσεις μέχρι τη Δευτέρα (προς Θεού, κατανοώ ότι ίσως είχαν σοβαρούς λόγους, δεν επιτίθεμαι εναντίον τους...) αλλά αυτοί που είναι λίγοι το πέτυχαν κι εμείς που είμαστε τόσοι πολλοί θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να παίζεται κορώνα - γράμματα η τύχη μας?

Ο φίλος jotis είχε αναφέρει κάτι σχετικό με ομαδική κίνηση ... Συμφωνώ και επαυξάνω: Να είμαστε όλοι συντονισμένοι και αν τυχόν (ελπίζω ειλικρινά να μη συμβεί) γίνει η παραμικρή στραβή να αντιδράσουμε μαζικά, είτε με προσέλευση στο Υπουργείο είτε με συλλογή υπογραφών είτε κάπως αλλιώς....

Ζητώ συγγνώμη, αλλά δε μπορώ να σκέφτομαι ότι μπορεί απλά να είμαστε θεατές της τύχης μας χωρίς να μπορούμε να διεκδικήσουμε το δίκιο μας...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:51:12 »

Αποσυνδεδεμένος FunLovinCriminal

• Αποκλεισμένο μέλος λόγω παράβασης των όρων 1, 2, 3, 6 και 8
  • Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Αυγούστου 30, 2006, 09:25:46 pm »
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ

Εως αυριο που θα γινει ο,τι ειναι να γινει να μη postarei κανενας αλλος εδω μετα απο μενα
γιατι βαρεθηκα να ακουω για το ενα αδικο για το αλλο αδικο, για το κακο που μας βρηκε ΑΛΙ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ
Πολυ Μαρθα

Αποσυνδεδεμένος sophia_d

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Αυγούστου 30, 2006, 09:31:48 pm »
sorry, αλλά μας έχουν σπάσει τα νευρά και δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε... τουλάχιστον ελπίζω αύριο να λήξει η αναμονή και να ηρεμήσουμε όλοι μας. :-[
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2006, 10:53:20 pm από sd123 »

Αποσυνδεδεμένος basilio xal

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Αυγούστου 30, 2006, 10:16:56 pm »

Τρέλα παιδιά…………………………….Περιμένω και εγώ διορισμό αλλά γίνεται ένας πανικός

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:51:12 »

Αποσυνδεδεμένος spaceoddity

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ19 / Η-Μ & Τ.Υ. ΠΣΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Αυγούστου 30, 2006, 10:46:04 pm »
εγώ πάλι επιμένω ότι σπάνε πλάκα μαζί μας...τουλάχιστον ας δουν ότι το ξέρουμε! Κου-κου!  :P Ε εσύ με το καροτί μαλλί, εσύ δεν ήσουν που είπες ότι δεν θα βγει εγκύκλιος και ότι δηλώσαμε δηλώσαμε, ας προσέχαμε; Κου-κου! Σε βλέ-που-με!

Παιδιά ας σοβαρευτούμε. Δεν θα χρειαστεί να κάνουμε καμία ομαδική κίνηση, η εγκύκλιος όπου να'ναι θα βγει, είναι αναπόφευκτο περιμένετε και θα δείτε.

Όσο για το ποιοι γράφουν πολλά και γιατί, στο βαθμό που κανείς δεν εκφράζεται υβριστικά για τον άλλον (όπως στο συγχωρεμένο ΚΕΠ forum), δεν καταλαβαίνω βρε Funlovincriminal τι ζόρι τραβάς...κι εμένα με ενοχλεί η γκρίνια, αλλά αν κάτι δεν μου αρέσει ή με ενοχλεί ΤΟΟΟΣΟ πολύ, δεν ασχολούμαι! Κρατάω μόνο την προτροπή σου για Χαλλλλαραααά... 8)
"εδώ δεν είναι να'μαι εγώ πάνω από σένα ή εσύ πάνω από μένα. Αλλά ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του."
                                                                Γ. Ρίτσος

Αποσυνδεδεμένος sepouko

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Αυγούστου 30, 2006, 11:01:28 pm »
Συμφωνω μαζι σου αρχηγε το μονο σωστο που διαβασα σημερα και χθες και παραπροχθες εδω μεσα αντε και καλη τυχη αυριο!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ19 / Η-Μ & Τ.Υ. ΠΣΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Αυγούστου 30, 2006, 11:38:01 pm »
Συμφωνω μαζι σου αρχηγε το μονο σωστο που διαβασα σημερα και χθες και παραπροχθες εδω μεσα αντε και καλη τυχη αυριο!

αρχηγίνα παρακαλώ :-* ;D
ευχαριστώ για τις ευχές, το ίδιο εύχομαι και σε σένα και σε όλους...άντε, για να δούμε τι θα ξημερώσει στο κουτούκι του ΥΠΕΠΘ, αύριο τελευταία μέρα του Αυγούστου...
"εδώ δεν είναι να'μαι εγώ πάνω από σένα ή εσύ πάνω από μένα. Αλλά ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του."
                                                                Γ. Ρίτσος

Αποσυνδεδεμένος jotis

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Αυγούστου 30, 2006, 11:40:24 pm »
> Φιλε jotis καταρχην σε παραδεχομαι για πολλα posts σου, σου εχω απαντησει και σε καποια
> συμφωνοντας μαζι σου, αλλα ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 το πρωι και ποσταρεις!!!!

Ας είναι καλά η ADSL σύνδεση!

Παιδιά θα ήθελα να τονίσω μερικά πράγματα.

Κατ' αρχάς έχω ένα προαίσθημα ότι αύριο θα είναι η τελευταία μέρα της αδημονίας μας και ότι θα υπάρξουν
σημαντικές εξελίξεις, πάντα αναφορικά με τους κλάδους μας ΠΕ19 και ΠΕ20.
Δεν ξέρω αν θα βγει κάποιος πίνακας με συμπληρωματικούς διορισμούς (πλήρης ή μη) ή αν θα βγει εγκύκλιος που
θα μας δίνει την ευκαιρία να ξανακάνουμε αίτηση με καινούργιες προτιμήσεις. Πιστεύω (δυστυχώς) ότι θα συμβεί το
πρώτο και ό,τι έγινε έγινε. Αυτό το στηρίζω στα εξής:

1) Ας μην ξεχνάμε ότι οι συνάδελφοι ΠΕ19 και ΠΕ20 που διορίστηκαν αρχές Αυγούστου, παρουσιάζονται μεθαύριο
Παρασκευή 1/9/2006. Αν βγει νέα εγκύκλιος που προτρέπει να κάνουμε ξανά αίτηση, ακόμα και αν η προθεσμία
είναι μικρή (3 μέρες - δεν μπορεί να είναι μικρότερη), θα πάει την όλη διαδικασία αρκετά πίσω (προθεσμία υποβολής αιτήσεων - ανακοίνωση διορισμών - παρουσίαση). Θα μου πείτε πέρυσι οι συμπληρωματικοί διορισμοί είχαν γίνει Νοέμβρη. Ομως φέτος τον Οκτώβρη έχουμε εκλογές και πιστεύω ακράδαντα πως το υπουργείο θα ήθελε, για ευνόητους λόγους, να τελειώσει την όλη κατάσταση ταχύτατα και ακαριαία, αν αυτό ήταν εφικτό.

2) Αν ήταν να βγει νέα εγκύκλιος θα έβγαινε εδώ και αρκετές μέρες (περί τις 20-25 Αυγούστου). Δεν θα μας
ταλαιπωρούσαν -πιστεύω- τόσο. Τουλάχιστον ας μας έλεγαν ότι θα συμβεί αυτό τάδε του μηνός. Εκτός και αν είναι σαδιστές.

3) Εντάξει, αυτές τις ημέρες ακούγονται πολλά και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Τυγχάνει να έχω
κάποιο συγγενή που δουλεύει στο υπουργείο παιδείας (στην 3
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2006, 01:10:03 am από jotis »
IDSG

Αποσυνδεδεμένος kapoios

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Αυγούστου 31, 2006, 12:11:43 am »
Καλησπέρα παιδιά και από μένα,

Παρακολουθώ πολυ συχνά το site και ομολογώ ότι παρέχει πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες.
Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό πολύ άγχος και αγωνία κάτι που είναι λογικό. Απλώς μου φαίνεται πολύ παράλογο κάθε υπάλληλος και κάθε κυρία του Υπουργείου να δίνει τέτοιες πληροφορίες από τηλέφωνο,
Απλώς πιστεύω ότι πρέπει να περιμένουμε και να έχουμε υπομονή.

Αποσυνδεδεμένος agerovas

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Αυγούστου 31, 2006, 12:49:47 am »

2) Το αυτό έγινε και με τον κλάδο ΠΕ06 (Αγγλική Φιλιλογία) ο οποίος λίγο-πολύ ήταν στην ίδια κατάσταση με εμάς.
Εννοώ ότι και σε αυτόν τον κλάδο διορίστηκαν αρκετοί από τον ενιαίο πίνακα. Δεν είδα όμως το υπουργείο να δώσει
δεύτερη ευκαιρία για αιτήσεις, παρά ίσχυσαν οι πρώτες αιτήσεις και οι συμπληρωματικοί διορισμοί έγιναν από
αυτές. Το ίδιο θα συμβεί και με εμάς.
Μπορεις να μου πεις ΠΟΥ ειδες συμπληρωματικους διορισμους για ΠΕ 06 και ΠΕ 11  ?
Εδω ? "Το ΥπΕΠΘ δημοσίευσε τους αναλυτικούς Πίνακες Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ-06 Αγγλικής και ΠΕ-11 Φυσικής Αγωγής που διορίστηκαν στην Α/θμια Εκπ/ση, για το σχολικό έτος 2006-2007 ".
Αυτοι δεν ειναι συμληρωματικοι διορισμοι. Ειχαν διοριστει απο πριν οι ανθρωποι απλως τους στελνουν στην Α/θμια Εκπ/ση.
Μην παραπληροφορεις τον κοσμο. Συμληρωματικοι διορισμοι εγιναν μονο στους νηπιαγωγους  με εγκυκλιο και ξανακανοντας επιλογη περιοχων.

Αποσυνδεδεμένος jotis

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Αυγούστου 31, 2006, 01:02:44 am »
> Μπορεις να μου πεις ΠΟΥ ειδες συμπληρωματικους διορισμους για ΠΕ 06 και ΠΕ 11  ?
> Εδω ? "Το ΥπΕΠΘ δημοσίευσε τους αναλυτικούς Πίνακες Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ-06 Αγγλικής και ΠΕ-11 Φυσικής Αγωγής που
> διορίστηκαν στην Α/θμια Εκπ/ση, για το σχολικό έτος 2006-2007 ".
> Αυτοι δεν ειναι συμληρωματικοι διορισμοι. Ειχαν διοριστει απο πριν οι ανθρωποι απλως τους στελνουν στην Α/θμια Εκπ/ση.
> Μην παραπληροφορεις τον κοσμο. Συμληρωματικοι διορισμοι εγιναν μονο στους νηπιαγωγους  με εγκυκλιο και ξανακανοντας
> επιλογή περιοχων.

Κατ αρχάς δεν έχω κανένα σκοπό να παραπληροφορήσω τον κόσμο.

Χθες (30/08/2006) το απόγευμα είχα μπει στο alfavita.gr και υπήρχε ένα link προς ένας excel αρχείο (ονομάζεται Diorismos_PE6_PE11__Athmia_2006_07__300806.xls) και τώρα που το ξανακοίταξα ατάραχα, όντως αναφέρεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Δικό μου λάθος. Είμαι σχεδόν σίγουρος όμως ότι το alfavita.gr είχα σαν τίτλο στο link "Συμπληρωματικοί διορισμοί ΠΕ06 και ΠΕ11". (τώρα δεν μπορώ να βρω το link και τον τίτλο στο alfavita.gr). Μάλλον μπερδεύτηκα από αυτό. Επανορθώνω τροποποιώντας το αρχικό μου μήνυμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2006, 01:09:06 am από jotis »
IDSG

Αποσυνδεδεμένος ntina2006

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Αυγούστου 31, 2006, 10:26:44 am »
Καλημέρα σε όλους!Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο παιδείας. Μου είπαν ότι πιθανόν σήμερα θα βγουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί. Δεν πρόκειται να βγει νέα εγκύκλιος!Θα βγουν ατευθείας τα ονόματα όσων θα διοριστούν από τα άτομα που έχουν κάνει αιτήσεις. Για να βγει νέα εγκύκλιος πρέπει πρώτα να βγουν αυτά τα ονόματα και εφόσον δεν επαρκούν(κάτι που είναι απίθανο για το ΠΕ19) μόνο τότε θα βγει νέα!Οπότε περιμένουμε να δούμε ποιοι τελικά θα διοριστούν!!!

Αποσυνδεδεμένος Tina

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Αυγούστου 31, 2006, 10:42:26 am »
Γεια σας και από εμένα  :D Επιτέλους μια πληροφορία από το υπουργείο για τους συμπληρωματικούς. ntina2006 (καταρχήν ευχαριστώ για την πρώτη πληροφορία της ημέρας που την περίμενα πως και πως) ήθελα να ρωτήσω σου είπαν αν θα ανακοινώσουν τα ονόματα στις προσεχείς μέρες ή θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα πάλι? Λογικά για κάθε κλάδο θα πρέπει να υπάρχει κάποια ανακοίνωση έτσι? Εγώ απ'το πρωϊ προσπαθώ να τους πιάσω στο τηλέφωνο (τη μία είχε τεχνική βλάβη για πολύ ώρα και απ'την άλλη είναι συνεχώς κατειλημμένο).

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ19 / Η-Μ & Τ.Υ. ΠΣΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Αυγούστου 31, 2006, 10:45:55 am »
Καλημέρα σε όλους!Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο παιδείας. Μου είπαν ότι πιθανόν σήμερα θα βγουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί. Δεν πρόκειται να βγει νέα εγκύκλιος!Θα βγουν ατευθείας τα ονόματα όσων θα διοριστούν από τα άτομα που έχουν κάνει αιτήσεις. Για να βγει νέα εγκύκλιος πρέπει πρώτα να βγουν αυτά τα ονόματα και εφόσον δεν επαρκούν(κάτι που είναι απίθανο για το ΠΕ19) μόνο τότε θα βγει νέα!Οπότε περιμένουμε να δούμε ποιοι τελικά θα διοριστούν!!!

Ντίνα αδυνατώ να το πιστέψω αυτό. Πέρυσι η εγκύκλιος για μόνιμο διορισμό βγήκε τέλη Αυγούστου. Το "πλαφόν" για ΠΕ19 ήταν γύρω στα 2,12 μόρια (δεν είχα δικαίωμα υποβολής αίτησης, αφού ήμουν στο 1,74). Στη συνέχεια, κάποια στιγμή βγήκε και η εγκύκλιος για διορισμό από ΑΣΕΠ και μόνο (χωριστά επειδή τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ βγήκαν ΜΕΤΑ την εν λόγω εγκύκλιο, κάπου μέσα στο Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά, που δεν θυμάμαι γιατί τέτοια εποχή πέρυσι είχα στην εντατική την αδελφή μου). Στις 18 Νοεμβρίου βγαίνει η εγκύκλιος των συμπληρωματικών, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πλαφόν πλέον (έκανα τα χαρτιά μου). Οι διορισμοί των ΠΕ19 σταμάτησαν γύρώ στα 3,7 μόρια. Άρα, οι πρώτοι που είχαν δικαίωμα τέλη Αυγούστου, ΥΠΕΡΕΠΑΡΚΟΥΣΑΝ για την κάλυψη των κενών ΠΕ19. Γιατί έβγαλαν λοιπόν εγκύκλιο; Η μόνη εξήγηση είναι μήπως και δεν επαρκούσαν οι ΠΕ20 του ενιαίου, γιατί με τη συμπληρωματική εγκύκλιο διοριστηκαν πολλοί συνάδελφοι ΠΕ20 με πολύ λιγότερο από 1 μόριο (και έπαθα πλάκα μέχρι να ανακαλύψω ότι υπάρχει "ποσόστωση" και στους δυο κλάδους, παρά το ότι ο πίνακας είναι "Ενιαίος"). Ας μας πει κάποιος συνάδελφος ΠΕ20 τα αντίστοιχα νούμερα, για να δούμε μήπως όντως "τζάμπα" περιμένουμε την εγκύκλιο, απλά θα μάθουμε κάποια στιγμή που "πέσαμε" με την (πρόχειρη, γιατί το ξέραμε ότι δεν ήμασταν μέσα με την πρώτη εγκύκλιο) επιλογή των περιοχών στην αρχική μας αίτηση.
                                                                Γ. Ρίτσος

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182694
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144