0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους!Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο παιδείας. Μου είπαν ότι πιθανόν σήμερα θα βγουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί. Δεν πρόκειται να βγει νέα εγκύκλιος!Θα βγουν ατευθείας τα ονόματα όσων θα διοριστούν από τα άτομα που έχουν κάνει αιτήσεις. Για να βγει νέα εγκύκλιος πρέπει πρώτα να βγουν αυτά τα ονόματα και εφόσον δεν επαρκούν(κάτι που είναι απίθανο για το ΠΕ19) μόνο τότε θα βγει νέα!Οπότε περιμένουμε να δούμε ποιοι τελικά θα διοριστούν!!!
Παράθεση από: ntina2006 στις Αυγούστου 31, 2006, 10:26:44 amΚαλημέρα σε όλους!Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο παιδείας. Μου είπαν ότι πιθανόν σήμερα θα βγουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί. Δεν πρόκειται να βγει νέα εγκύκλιος!Θα βγουν ατευθείας τα ονόματα όσων θα διοριστούν από τα άτομα που έχουν κάνει αιτήσεις. Για να βγει νέα εγκύκλιος πρέπει πρώτα να βγουν αυτά τα ονόματα και εφόσον δεν επαρκούν(κάτι που είναι απίθανο για το ΠΕ19) μόνο τότε θα βγει νέα!Οπότε περιμένουμε να δούμε ποιοι τελικά θα διοριστούν!!!Καλημέρα και από μένα. Δεν υπάρχει θέμα να βγούνε μόνο ΟΝΟΜΑΤΑ! Είναι παράνομο! Στην πρώτη εγκύκλιο διορισμών έλεγε ρητά... οτι σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υποψήφιοι για διορισμό , θα ΚΛΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ! Ότι άλλο ακούτε , είναι ράδιο αρβύλα. Θα βγει συμπληρωματική εγκύκλιος διορισμών όπως και πέρσι και δεν θα έχει όριο μορίων , όπως ακριβώς και πέρσι.
Εγώ μίλησα με την κα. Μπούνια. Είναι η τομεάρχης των Πληροφορικών στο τμήμα Διορισμών. Προσωπικά μου είχε πει ότι την προηγούμενη Τρίτη θα έβγαινε η εγκύκλιος... Μήπως πάνε με το παλιό ημερολόγιο???