*

Αποστολέας Θέμα: Συμπληρωματικοί Διορισμοί ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 133043 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Απ: Συμπληρωματικοί Διορισμοί ΠΕ20
« Απάντηση #350 στις: Αυγούστου 31, 2006, 10:55:59 am »
Καλημέρα σε όλους!Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο παιδείας. Μου είπαν ότι πιθανόν σήμερα θα βγουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί. Δεν πρόκειται να βγει νέα εγκύκλιος!Θα βγουν ατευθείας τα ονόματα όσων θα διοριστούν από τα άτομα που έχουν κάνει αιτήσεις. Για να βγει νέα εγκύκλιος πρέπει πρώτα να βγουν αυτά τα ονόματα και εφόσον δεν επαρκούν(κάτι που είναι απίθανο για το ΠΕ19) μόνο τότε θα βγει νέα!Οπότε περιμένουμε να δούμε ποιοι τελικά θα διοριστούν!!!

Καλημέρα και από μένα. Δεν υπάρχει θέμα να βγούνε μόνο ΟΝΟΜΑΤΑ! Είναι παράνομο! Στην πρώτη εγκύκλιο διορισμών έλεγε ρητά... οτι σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υποψήφιοι για διορισμό , θα ΚΛΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ! Ότι άλλο ακούτε , είναι ράδιο αρβύλα. Θα βγει συμπληρωματική εγκύκλιος διορισμών όπως και πέρσι και δεν θα έχει όριο μορίων , όπως ακριβώς και πέρσι.
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:31:51 »

Αποσυνδεδεμένος jotis

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:05:03 am »
> Καλημέρα σε όλους!Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο παιδείας. Μου είπαν ότι πιθανόν σήμερα θα βγουν οι
> συμπληρωματικοί διορισμοί. Δεν πρόκειται να βγει νέα εγκύκλιος!Θα βγουν ατευθείας τα ονόματα όσων θα διοριστούν από
> τα άτομα που έχουν κάνει αιτήσεις. Για να βγει νέα εγκύκλιος πρέπει πρώτα να βγουν αυτά τα ονόματα και εφόσον δεν
> επαρκούν (κάτι που είναι απίθανο για το ΠΕ19) μόνο τότε θα βγει νέα!Οπότε περιμένουμε να δούμε ποιοι τελικά θα διοριστούν!!!

Τελικά αυτό που φοβόμασταν μάλλον είναι αναπόφευκτο...

IDSG

Αποσυνδεδεμένος ntina2006

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:06:16 am »
Μόνο που υποψήφιοι για διορισμό υπάρχουν!Εννοούνε αν δεν υπάρχουν ονόματα πάνω από τα 3,2 μόρια που έχουν βάλει όριο, μόνο τότε θα βγει νέα εγκύκλιος!!!

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:10:25 am »
Όσο για το αν θα παίρνουν ονόματα τηλεφωνικώς ή όχι αυτό δεν το ρώτησα αλλά δεν το νομίζω. Μάλλον θα τα βγάλουν μια και καλή όλα μαζί.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:31:51 »

Αποσυνδεδεμένος Giatros

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:14:18 am »
 Ίσως ισχύει, αυτό που λέει η ντίνα κ κάνουν χαρτιά μόνο οι κάτω του 3,2 για ΠΕ20. Δεν έχει τραβήξει πολύ η υπόθεση, για να βγει νέα εγκύκλιος;  ???

Αποσυνδεδεμένος spaceoddity

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19 / Η-Μ & Τ.Υ. ΠΣΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:14:53 am »
Καλημέρα σε όλους!Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο παιδείας. Μου είπαν ότι πιθανόν σήμερα θα βγουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί. Δεν πρόκειται να βγει νέα εγκύκλιος!Θα βγουν ατευθείας τα ονόματα όσων θα διοριστούν από τα άτομα που έχουν κάνει αιτήσεις. Για να βγει νέα εγκύκλιος πρέπει πρώτα να βγουν αυτά τα ονόματα και εφόσον δεν επαρκούν(κάτι που είναι απίθανο για το ΠΕ19) μόνο τότε θα βγει νέα!Οπότε περιμένουμε να δούμε ποιοι τελικά θα διοριστούν!!!

Καλημέρα και από μένα. Δεν υπάρχει θέμα να βγούνε μόνο ΟΝΟΜΑΤΑ! Είναι παράνομο! Στην πρώτη εγκύκλιο διορισμών έλεγε ρητά... οτι σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υποψήφιοι για διορισμό , θα ΚΛΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ! Ότι άλλο ακούτε , είναι ράδιο αρβύλα. Θα βγει συμπληρωματική εγκύκλιος διορισμών όπως και πέρσι και δεν θα έχει όριο μορίων , όπως ακριβώς και πέρσι.

Amstrad, αν κοιτάξεις τα posts μου θα δεις ότι είμαι η πρώτη που επιμένει ότι θα βγει συμπληρωματική εγκύκλιος...όμως η είδηση της φίλης Ντίνας με οδήγησε σε άλλα "μονοπάτια" για το πως λειτουργεί το ΥΠΕΠΘ (ανέλυσα το σκεπτικό μου πιο πάνω).
Καλό θα είναι να βγει συμπληρωματική εγκύκλιος, και χωρίς πλαφόν για κάθε περίπτωση.
Στην περίπτωση που ΔΕΝ βγει, για να περάσουν πιο "ωφέλιμα" οι ώρες της αγωνίας, για κοιτάξτε τα κενά που έχουν απομείνει (αυτά που ανακοινώθηκαν στην ειδική πρόσκληση) σε σχέση με αυτά που δηλώσατε στην αρχική σας αίτηση (όπου όλοι λίγο-πολύ που έχουμε μείνει τώρα, την είδαμε σαν "ασκηση" τουλάχιστον όσον αφορά στις περιοχές). Εγώ π.χ. βρήκα ότι απο τις περιοχές που δήλωσα (έχοντας τσεκάρει βέβαια και τα δυο μαγικά κουτάκια), 7 έχουν μείνει ακόμα, και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένη! Όπου και να με "ρίξουν", καλά θα είναι...(τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια, ως νησιώτισσα προτιμώ να πάω σε νησί έστω και μακρινό, παρά σε κατσικοχώρι στη στεριά)
"εδώ δεν είναι να'μαι εγώ πάνω από σένα ή εσύ πάνω από μένα. Αλλά ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του."
                                                                Γ. Ρίτσος

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:16:02 am »
Ντίνα , άκου σε παρακαλώ. Οι υπάλληλοι στο υπουργείο λένε ανακρίβειες. Θα βγει συμπληρωματική εγκύκλιος. Δεν θα βγούνε ονόματα. Αυτό έγινε στους νηπιαγωγούς γιατί είχαν επιλαχόντες στον ΑΣΕΠ. Σε εμάς δεν καλυφθηκαν καν οι θέσεις ΑΣΕΠ , άρα θα πάρουν από τον πίνακα. Αναμένουμε όλοι λοιπόν τη νέα εγκύκλιο. Που ξαναλέω δεν θα δίνει πλαφόν μορίων. Και για να δεις ότι στο ΥΠΕΠΘ κοιμούνται  , άκου αυτό.

Την Τρίτη στις 6 το απόγευμα βγήκαν 2119 προσλήψεις αναπληρωτών δασκάλων. Το ίδιο πρωί τους είχα πάρει εγώ τηλέφωνο στο τμήμα Δασκάλων στο ΥΠΕΠΘ και τους ρώτησα πότε εκτιμούν να βγούν οι αναπληρωτές. Μου απάντησαν αν όχι την Δευτέρα 4 Σεπτ , σίγουρα την Τρίτη 5!

Και στις 6 το απόγευμα βγάλαν τα αποτελέσματα! Δεν υπάρχει λογική στο ΥΠΕΠΘ. Κάνουν ότι θέλουν Δεν υπάρχει συννενόηση από όροφο σε όροφο... Αυτά...

Αγαπητή spaceoddity , συμφωνούμε!

Αποσυνδεδεμένος matina

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:28:50 am »
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι στο υπουργείο δεν ξέρουν τι πρόκειται να γίνει μέχρι να γίνει. Από προσωπική εμπειρία πάντως έχω παρατηρήσει ότι αυτό που μου λένε από το γραφείο διορισμών πάντα γίνεται. Απλά δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω με αυτό.

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:31:29 am »
Εγώ μίλησα με την κα. Μπούνια. Είναι η τομεάρχης των Πληροφορικών στο τμήμα Διορισμών. Προσωπικά μου είχε πει ότι την προηγούμενη Τρίτη θα έβγαινε η εγκύκλιος... Μήπως πάνε με το παλιό ημερολόγιο???  ;D

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:35:00 am »
Και εγώ Ματίνα αυτό νομίζω.Εγώ το πρωί το τμήμα διορισμών πήρα τηλέφωνο και επικοινώνησα και μου είπαν ότι δεν πρόκειται να βγει νέα εγκύκλιος!

Αποσυνδεδεμένος spaceoddity

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ19 / Η-Μ & Τ.Υ. ΠΣΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:40:00 am »
Εγώ μίλησα με την κα. Μπούνια. Είναι η τομεάρχης των Πληροφορικών στο τμήμα Διορισμών. Προσωπικά μου είχε πει ότι την προηγούμενη Τρίτη θα έβγαινε η εγκύκλιος... Μήπως πάνε με το παλιό ημερολόγιο???  ;D

Μίλησες με τη Μπούνια; 'Α ρε ΜΠΟΥΝΙΑ που θέλει η Μπούνια...
(το 2003 που είχα γυρίσει ΟΛΑ τα γραφεία του υπουργείου για το θέμα της αναγνώρισης του δικαιώματος πληροφορικής σε απόφοιτους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς με το παλιό πτυχίο, αυτή και κάποιοι άλλοι που θυμάμαι τα ονόματά τους την είχαν δει "βεντέτα" με μας, δεν ξέρω για ποιο λόγο...ολόκληρο βιβλίο θα μπορούσα να γράψω. Επίσης, υπάρχουν και ΛΑΜΠΡΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ που θυμάμαι επίσης τα ονόματά τους, αλλά φοβάμαι ότι "πήραν πόδι" μετά την αλλαγή της κυβέρνησης...(όμως η αλλαγή αυτή μας βγήκε σε καλό, με τον υπέροχο Ν. 3255 του 2004 που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μας δικαίωσε)
"εδώ δεν είναι να'μαι εγώ πάνω από σένα ή εσύ πάνω από μένα. Αλλά ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του."
                                                                Γ. Ρίτσος

Αποσυνδεδεμένος desmix

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:44:59 am »
Παιδια προβλεπω σημερα μεσημερακι τα ονοματα χωρις εγκυκλιο.(προσωπικη εκτιμηση)
Αν εβγαινε εγκυκλιος τοτε ποιο το νοημα της παρατασης?
Εν αναμονη λοιπον με αγωνια!
Καλη επιτυχια σε ολους!

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:48:43 am »
Άντε να δούμε!!!Καλή επιτυχία!!!

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Αυγούστου 31, 2006, 11:50:46 am »
Ρε παιδιά , τι ονόματα είναι αυτά που περιμένετε και εσείς? Είναι δυνατόν να μην έχουμε συμπληρώσει τα ποσοστά ΑΣΕΠ και εσείς να περιμένετε ονόματα? Τι είναι αυτό το καινούριο φρούτο??? ???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144