0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εξακολουθεις να προκαλείς! Θεωρείς δηλαδη σωστο να αναγνωριστεί η προυπηρεσία των Γενικών μαθημάτων και οχι όλων όσων εργαστηκαν και εργάζονται στον ΟΑΕΔ. Είναι λάθος και παράνομο! Κοιτάς μόνο την πάρτη σου. Εσύ και οι 299 όπως λές. Αν είναι να γίνει κατι τέτοιο ΠΟΤΕ να μην γίνει. Θα αγωνιστούμε εμείς των τεχνικών ειδικοτητων σε συνεργασία με συναδέλφους όλων των ειδικοτητων του ΥΠΕΠΘ που θίγονται απο αυτη την επικείμενη ρύθμιση για να την αποτρέψουμε!!! Πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτα που ετοιμάζετε εσύ και τα αφεντικά σου."να αναγνωριστει η προυπηρεσια ΟΛΩΝ οσων δουλεψαν στον ΟΑΕΔ και οχι μόνο της Υπερμαχίας και των 299""ή για όλους ή για κανέναν"
Υπερμαχία.......επειδή δηλαδή δεν είμαι πριν τη σύνταξη δεν πρέπει να έχω και άποψη?Για μια ακόμη φορά δε μου απάντησες όμως.Με τόσα χρόνια που διδάσκετε θα είστε γνώστες του αντικειμένου και αστέρια στη διδακτική.Εγώ λοιπόν και τα υπόλοιπα ξαδέρφια μου,είναι λογικό να μην έχω ούτε τη γνώση σας ούτε την πείρα σας.Για ποιο λόγο φοβούνται οι θείοι να ανταγωνιστούν ανοιχτά τα ανήψια τους?