0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: glianna στις Ιανουαρίου 12, 2012, 11:25:05 amΠαράθεση από: mitsy στις Ιανουαρίου 12, 2012, 11:16:06 amΠαράθεση από: glianna στις Ιανουαρίου 12, 2012, 10:54:53 amMitsy εύχομαι καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με ένα υγιές μωράκι!ευχαριστώ πολύ!!!να πω επίσης; Να το πείς! Να το πείς!με το καλό κορίτσι!!!εσύ όλα καλά με το ικα και τη διεύθυνση;;αλήθεια,αν γεννήσουμε μετά την ΠΗΤ τι κάνουμε με τη δευτεροβάθμια;αίτηση για παράταση άδειας κύησης;
Παράθεση από: mitsy στις Ιανουαρίου 12, 2012, 11:16:06 amΠαράθεση από: glianna στις Ιανουαρίου 12, 2012, 10:54:53 amMitsy εύχομαι καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με ένα υγιές μωράκι!ευχαριστώ πολύ!!!να πω επίσης; Να το πείς! Να το πείς!
Παράθεση από: glianna στις Ιανουαρίου 12, 2012, 10:54:53 amMitsy εύχομαι καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με ένα υγιές μωράκι!ευχαριστώ πολύ!!!να πω επίσης;
Mitsy εύχομαι καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με ένα υγιές μωράκι!
εξάλλου το ικα μας πληρώνει!τι τους νοιάζει!το ικα σαφώς και παρατείνει την άδεια κύησης ή τη λοχείας ανάλογα!και αναλόγως ρυθμίζεται και το θεμα με τα χρήματα!ούτε μια μέρα άδεια βρε θηρίο κι εσύ!!!μόνο εγώ πήρα 2 μήνες αναρρωτική;;
Παράθεση από: mitsy στις Ιανουαρίου 12, 2012, 11:52:19 amεξάλλου το ικα μας πληρώνει!τι τους νοιάζει!το ικα σαφώς και παρατείνει την άδεια κύησης ή τη λοχείας ανάλογα!και αναλόγως ρυθμίζεται και το θεμα με τα χρήματα!ούτε μια μέρα άδεια βρε θηρίο κι εσύ!!!μόνο εγώ πήρα 2 μήνες αναρρωτική;; Από αναρρωτικές δεν έκανα καθόλου χρήση.Από κανονικές έχω πάρει 2 μέρες.Εφόσων τις χρειαζόσουν, δεν το συζητάμε έκανες πολύ καλά που τις πήρες.Προβληματίζομαι για του χρόνου κατά πόσο θα μπορέσω να δουλέψω ή όχι.Εσύ το σκέφτεσαι καθόλου?
της γράφει ο γιατρός που την παρακολουθεί άδειααν είναι από δημόσιο νοσοκομείο ακόμη καλύτερααν η άδεια είναι μέχρι και 15 μέρες μπορεί να της την εγκρινει γιατρός του ικααν είναι πάνω από 15, που για επαπειλούμενη συνήθως είναι 30, κλείνει ραντεβού μέσω του ικα με την α/βάθμια υγειονομική επιτροπή του ικα η οποία και της εγκρίνει την άδειακαλύτερα να κάνεις εσύ όλη τη διαδικασία αφού η σύζυγος δεν είναι καλα το χαρτί που θα πάρεις είτε από το γιατρό του ικα είτε από την επιτροπή το καταθέτεις στο σχολείο ή στην δευτ-πρωτ/βάθμιαμαζί με αίτηση για χορήγηση αναρρωτικής άδειας!επίσης μπορεί να πάρει και 7 εργασιμες μέρες κανονική άδεια!
καλησπέρα.Για να αρχίσει η αδεια ανευ αποδοχών θα πρέπει να έχει εξαντληθεί η κανονική άδεια που δικαιούμαστε ή δεν παίζει κανένα ρόλο? Μόλις ξεκινησα τις αναρρωτικές και ήδη αρχισαν τα προλήματα ασυνεννοησίας ΙΚΑ -Πρωτοβαθμίας.Δεν μας φτανουν τα προβλήματα μας,έχουμε και αυτους να μας δυσκολευουν τη ζωη...Για τις πρώτες 5 μερες αναρρωτικης το ικα καλύπτει μονο τις 2 και με αποζημιωση 14,5 ευρώ την ημερα.....τοσα λιγα θα παιρνω?Περιπου 400 ευρω τον μηνα?
Ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινεις.....Γενναω με το καλο στο τελος της σχολ. χρονιας,αλλα ηδη εχω συσπασεις,πρεπει να μενω σπιτι και αυτοι απο την πρωτοβαθμια νομιζουν οτι το κανω επιτηδες αμεσως μετα τις διακοπες που αρχισα τις αδειες. Εγω ηθελα να δουλεψω οσο παει,να παρω και ενσημα,τωρα μαλλον δεν βγαινω σε ταμειο ανεργιας αλλα δεν εχω αλλη επιλογη...μακαρι να πανε ολα καλα...
Δεν ηξερα οτι μπορω να συνεχισω το περσινο ταμειο,αν ισχυει κατι τετοιο με συμφερει να μην βγω φετος και να παρω τους υπολοιπους 7 μηνες απο περσι,γιατι το να δουλεψω του χρονου το θεωρω απιθανο....με 2 παιδια με το καλο,δεν ξανακανω τα ιδια λαθη,να τρεχω στου διαολου την μανα,μονη μου,και με καμια προοπτικη διορισμου,με τραγικη μειωση μισθου,που να βγεις,καθε χρονο απο την τσεπη μου βαζω.....