0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωριζει κανεις τι γινεται αν αναλαβεις υπηρεσια και ταυτοχρονα εισαι σε αδεια κυησης?Χανεις και το επιδομα ανεργιας του ΟΑΕΔ και επισης δεν εχεις καποιο εισοδημα μεχρι να αναλαβεις υπηρεσια (63 μερες μετα την γεννα)?Τα μορια τουλαχιστον μπαινουν αυτο το διαστημα?
Παράθεση από: maraki_ στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 03:06:01 pmΓνωριζει κανεις τι γινεται αν αναλαβεις υπηρεσια και ταυτοχρονα εισαι σε αδεια κυησης?Χανεις και το επιδομα ανεργιας του ΟΑΕΔ και επισης δεν εχεις καποιο εισοδημα μεχρι να αναλαβεις υπηρεσια (63 μερες μετα την γεννα)?Τα μορια τουλαχιστον μπαινουν αυτο το διαστημα?Τα μορια μπαινουν κανονικα.Δεν πληρωνεσαι ομως απο την ημερομηνια της πραξης αναληψης αλλα απο τοτε που παρουσιαζεσαι στο σχολειο μετα την αδεια.
Παράθεση από: marietta2010 στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 03:13:54 pmΠαράθεση από: maraki_ στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 03:06:01 pmΓνωριζει κανεις τι γινεται αν αναλαβεις υπηρεσια και ταυτοχρονα εισαι σε αδεια κυησης?Χανεις και το επιδομα ανεργιας του ΟΑΕΔ και επισης δεν εχεις καποιο εισοδημα μεχρι να αναλαβεις υπηρεσια (63 μερες μετα την γεννα)?Τα μορια τουλαχιστον μπαινουν αυτο το διαστημα?Τα μορια μπαινουν κανονικα.Δεν πληρωνεσαι ομως απο την ημερομηνια της πραξης αναληψης αλλα απο τοτε που παρουσιαζεσαι στο σχολειο μετα την αδεια.Σε ευχαριστω πολυ!Επειδη ομως η περίπτωση μου ειναι λιγο περίπλοκη λόγω του γεγονότος ότι παίρνω ταυτόχρονα και επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, γνωρίζεις αν θα διακοπεί μόλις αναλάβω υπηρεσία αν και θα βρισκομαι σε αδεια κυησης και δεν θα μπαινουν ενσημα λογικα απο τοσχολειο?Ρωτησα και στον ΟΑΕΔ αλλά δεν μου απάντησαν κάτι ξεκάθαρο.
Επειδή είμαι κι εγώ σε παρόμοια κατάσταση , δεν πληρωνόμαστε από το σχολείο αλλά παίρνουμε ένα πολύ καλόεπίδομα από το ΙΚΑ, ΄το οποίο καλύπτει και ξεπερνά τα χρήματα που χάνεις από το σχολείο.
Παράθεση από: maraki_ στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 03:18:41 pmΕπειδή είμαι κι εγώ σε παρόμοια κατάσταση , δεν πληρωνόμαστε από το σχολείο αλλά παίρνουμε ένα πολύ καλόεπίδομα από το ΙΚΑ, ΄το οποίο καλύπτει και ξεπερνά τα χρήματα που χάνεις από το σχολείο.παιρνεις και εσυ ταμειο ανεργιας αυτο το διαστημα?με αυτο τι γινεται?διακοπτεται?
Και γω τις ίδιες απορίες έχω. Είμαι με ταμείο, είμαι σχεδόν στον 8ο μήνα, οπότε μέχρι να με καλέσουν μάλλον θα έχω ήδη γεννήσει. Ακόμα δεν πήγα οαεδ είναι η αλήθεια. Αν ξεκινήσει η άδεια κύησης κ πάρω το επίδομα κύησης, τέλος το ανεργίας; Και να τα πέρασε κάποια πχ πέρσι τέτοιο καιρό δε σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο κ φέτος(πριν 3 χρόνια ήμουν έγκυος στο 1ο, ωρομίσθια σε αβάθμια κ ββάθμια, περίπου 6ο-7ο μήνα αλλά άλλες εποχές). Μπάχαλο γενικώς κ ούτε κ οι ίδιοι στα γραφεία δεν ξέρουν. Α, κ με την επιστροφή στα σχολεία δικαιούμαστε 2 ώρες μειωμένο μέχρι το παιδί να γίνει 2 ετών, εκτός αν ελπίζετε σε σύντομο διορισμό για να πάρετε την 9μηνη(εδώ βέβαια γελάμε...). Αν μάθω κάτι νεότερο, ενημερώνω.
Λεπτομέρειες δεν ξέρω, ξέρω ότι αν κάνεις χρήση μειωμένου κ διοριστείς μετά αφαιρούνται οι ώρες που δεν έκανες κ παίρνεις το υπόλοιπο του 9μηνου. Μου τα είπαν σε γραφείο ββάθμιας για να ξέρω τι να κάνω, χρήση μειωμένου ή ΑΝ διοριστώ 9μηνο. Δεν το είδα πουθενά γραμμένο είναι η αλήθεια αλλά ο υπάλληλος που μου τα εξήγησε φαινόταν σοβαρός κ γνώστης. Ας είναι καλά τα μωράκια μας κ θα τη βρούμε την άκρη