0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν εφέτος θα αφαιρούνται από τον πίνακα αναπληρωτών της Γενικής Αγωγής όσοι καλούνται στην Ειδική;;..ευχαριστώ εκ των προτέρον..
Παράθεση από: ελιά στις Νοεμβρίου 20, 2010, 03:34:13 pmΕδωσα κοριτσια σ αυτο το μεταπτυχιακο τον Απριλιο που μας περασε,και ενω περασα την Α΄φάση(γραπτές εξετάσεις-αρκετα εξειδικευμενα θεματα-τελικα συμπληρωσα βαθμολογια που με εφερε στην 50η περιπου θέση ενώ περνανε 25 ατομα νομιζω! Οποτε τζάμπα η χαρα.. παντως διναμε καμια 300 ατομα και περασαμε στη
Εδωσα κοριτσια σ αυτο το μεταπτυχιακο τον Απριλιο που μας περασε,και ενω περασα την Α΄φάση(γραπτές εξετάσεις-αρκετα εξειδικευμενα θεματα-τελικα συμπληρωσα βαθμολογια που με εφερε στην 50η περιπου θέση ενώ περνανε 25 ατομα νομιζω! Οποτε τζάμπα η χαρα.. παντως διναμε καμια 300 ατομα και περασαμε στη
επιτέλους μιλάμε ειλικρινά. ε, ναι στα ελληνικά και κυρίως στα πανεπιστήμια της βόρειας ελλάδας θέλουν να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές! δεν ξέρω πώς την έχουν δει!!!!!! το παιδί για όλες τις δουλειές είμαστε, τέτοια εκμετάλλευση! και κυρίως αν πρόκειται για μεταπτυχιακά!
Παράθεση από: klio στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:14:13 pmεπιτέλους μιλάμε ειλικρινά. ε, ναι στα ελληνικά και κυρίως στα πανεπιστήμια της βόρειας ελλάδας θέλουν να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές! δεν ξέρω πώς την έχουν δει!!!!!! το παιδί για όλες τις δουλειές είμαστε, τέτοια εκμετάλλευση! και κυρίως αν πρόκειται για μεταπτυχιακά!Ναι, ενω στο Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν συμβαίνει καθόοοολου αυτό
Παράθεση από: vasp στις Σεπτεμβρίου 04, 2011, 03:42:41 pmΠαράθεση από: klio στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:14:13 pmεπιτέλους μιλάμε ειλικρινά. ε, ναι στα ελληνικά και κυρίως στα πανεπιστήμια της βόρειας ελλάδας θέλουν να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές! δεν ξέρω πώς την έχουν δει!!!!!! το παιδί για όλες τις δουλειές είμαστε, τέτοια εκμετάλλευση! και κυρίως αν πρόκειται για μεταπτυχιακά!Ναι, ενω στο Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν συμβαίνει καθόοοολου αυτό vasp Θεσσαλονικιά είσαι θίχτηκες;
Παράθεση από: klio στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:14:13 pmεπιτέλους μιλάμε ειλικρινά. ε, ναι στα ελληνικά και κυρίως στα πανεπιστήμια της βόρειας ελλάδας θέλουν να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές! δεν ξέρω πώς την έχουν δει!!!!!! το παιδί για όλες τις δουλειές είμαστε, τέτοια εκμετάλλευση! και κυρίως αν πρόκειται για μεταπτυχιακά!Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα στο πανεπιστήμιό μου,
Παράθεση από: annoula1983 στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:43:12 pmΠαράθεση από: klio στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:14:13 pmεπιτέλους μιλάμε ειλικρινά. ε, ναι στα ελληνικά και κυρίως στα πανεπιστήμια της βόρειας ελλάδας θέλουν να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές! δεν ξέρω πώς την έχουν δει!!!!!! το παιδί για όλες τις δουλειές είμαστε, τέτοια εκμετάλλευση! και κυρίως αν πρόκειται για μεταπτυχιακά!Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα στο πανεπιστήμιό μου,
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:49:18 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:43:12 pmΠαράθεση από: klio στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:14:13 pmεπιτέλους μιλάμε ειλικρινά. ε, ναι στα ελληνικά και κυρίως στα πανεπιστήμια της βόρειας ελλάδας θέλουν να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές! δεν ξέρω πώς την έχουν δει!!!!!! το παιδί για όλες τις δουλειές είμαστε, τέτοια εκμετάλλευση! και κυρίως αν πρόκειται για μεταπτυχιακά!Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα στο πανεπιστήμιό μου,
Παράθεση από: annoula1983 στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:59:36 pmΠαράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:49:18 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:43:12 pmΠαράθεση από: klio στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:14:13 pmεπιτέλους μιλάμε ειλικρινά. ε, ναι στα ελληνικά και κυρίως στα πανεπιστήμια της βόρειας ελλάδας θέλουν να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές! δεν ξέρω πώς την έχουν δει!!!!!! το παιδί για όλες τις δουλειές είμαστε, τέτοια εκμετάλλευση! και κυρίως αν πρόκειται για μεταπτυχιακά!Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα στο πανεπιστήμιό μου,