Σύνολο ψηφοφόρων: 147
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μηπως έχετε μπερδευτεί λιγάκι; Δε μιλάμε για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά για χειμώνα, για μια ολόκληρη χρονιά και μάλιστα με τα δύσκολα της σχολικής τάξης. Καταλαβαίνω την απελπισία κάποιων -να διοριστώ και όπου να είναι-αλλά μην τρελαίνεστε κιόλας. Και όπως λέει και ο σοφός λαός μας ''όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει''. Πάτε πρώτα σε κανένα νησάκι και μ'αλιστα άγονης γραμμής, τώρα μάλιστα που ακούγονται πολλά για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις, και ελάτε να τα πούμε. Δεν υποστηρίζω θερμά τον Έβρο, αλλά προτιμώ τη στερια, καθώς γεύτηκα το νησί και μάλιστα όχι της αγονης γραμμής.
τρελαινομαι!μια κρυωνω, μια ζεσταινομαι!...ναι, στον εβρο θα κανω διακοπες, ενω στα νησια κατεργο...καλοκαιρακι ειναι, για ασεπ χιλιοξαναδιαβαζουμε, ε ας πουμε και καμια μ..... να περασει ο καιρος να π... και ο φτωχος! βρε vassilo εγω αγαπω ολα τα νησια και τα βορεια και τα δυτικα αλλα το αιγαιο ειναι πιο κοντα μου...
Πάλι λοιπόν βλέπω αυτο που δεν αντέχω πία να βλέπω .... όταν λέτε νησιά εννοείτε μόνο του Αιγαίου ;;; Δηλ του Ιονίου τι είναι ;;; Στεριά ;;;Μια παράφραση που ισχύει¨: ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!!!
Παράθεση από: vifo στις Ιουνίου 22, 2008, 07:51:25 pmτρελαινομαι!μια κρυωνω, μια ζεσταινομαι!...ναι, στον εβρο θα κανω διακοπες, ενω στα νησια κατεργο...καλοκαιρακι ειναι, για ασεπ χιλιοξαναδιαβαζουμε, ε ας πουμε και καμια μ..... να περασει ο καιρος να π... και ο φτωχος! βρε vassilo εγω αγαπω ολα τα νησια και τα βορεια και τα δυτικα αλλα το αιγαιο ειναι πιο κοντα μου...vifo δικαιολογημένα εσύ το βλέπεις σαν ένα παιχνίδι ανάπαυλας αλλά για μας που οσονούπω θα κλιθούμε να επιλέξουμε (εύχομαι εννοείται να το πάθετε κι εσείς λιαν συντόμως ) είναι σαν να μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου… Σημ. Τελικά να ξέρετε είναι μύθος ότι για τους Αθηναίους τα πιο κοντινά είναι τα νησιά του Αιγαίου, εκτός και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και έχετε στο νου τα νησιά του Αργοσαρωνικού
ναι για αναπαυλα χτυπαω και εναν ασεπ!
δεν θελετε να σας θυμισω οτι ακομα δεν εχετε φεκ διορισμου... λιγη γενναιοδωρια δεν εβλαψε ποτε κανεναν. αντιθετως, ο πατερναλισμος ενοχλει και προσβαλλει.
τα χει πει ο θουκυδιδης πως οταν οι ανθρωποι εξαθλιωνονται(ανεργια,ασεπ,αναξιοκρατια,ziemens...) οι λεξεις χανουν το αληθινο τους νοημα...
Παράθεση από: mat στις Ιουνίου 22, 2008, 08:04:34 pmΠαράθεση από: vifo στις Ιουνίου 22, 2008, 07:51:25 pmτρελαινομαι!μια κρυωνω, μια ζεσταινομαι!...ναι, στον εβρο θα κανω διακοπες, ενω στα νησια κατεργο...καλοκαιρακι ειναι, για ασεπ χιλιοξαναδιαβαζουμε, ε ας πουμε και καμια μ..... να περασει ο καιρος να π... και ο φτωχος! βρε vassilo εγω αγαπω ολα τα νησια και τα βορεια και τα δυτικα αλλα το αιγαιο ειναι πιο κοντα μου...vifo δικαιολογημένα εσύ το βλέπεις σαν ένα παιχνίδι ανάπαυλας αλλά για μας που οσονούπω θα κλιθούμε να επιλέξουμε (εύχομαι εννοείται να το πάθετε κι εσείς λιαν συντόμως ) είναι σαν να μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου… Σημ. Τελικά να ξέρετε είναι μύθος ότι για τους Αθηναίους τα πιο κοντινά είναι τα νησιά του Αιγαίου, εκτός και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και έχετε στο νου τα νησιά του Αργοσαρωνικού ναι για αναπαυλα χτυπαω και εναν ασεπ!καλυτερα οσοι επιασαν δουλεια και τωρα 'προβληματιζονται" με το που θα επιλεξουν να πανε να μην ειναι τοσο "γενναιοδωροι" στις δηλωσεις τους περι "εξω απο το χορο", "απελπισια καποιον να διοριστουν,μην τρελαινεστε κιολας","σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου", "παιχνιδι αναπαυλας για εσας ενω για μας..."(οχι σας συμπονω τους δυσμοιρους!), "δεν θα πατε διακοπες, σε σχολειο θα διδαξετε!"ελααααααααα! και εγω που μετα απο ονειρα,αγαπη,πτυχια, διδασκαλιες,ζορια,αφραγκια και τοσο "εκπαιδευτικο" διαβασμα νομιζα οτι θα διοριστω για να καθομαι και να εισπραττω....(ειναι και πολλα και δεν τα χωρουν οι τσεπες μου...)δεν θελετε να σας θυμισω οτι ακομα δεν εχετε φεκ διορισμου... λιγη γενναιοδωρια δεν εβλαψε ποτε κανεναν. αντιθετως, ο πατερναλισμος ενοχλει και προσβαλλει. τα χει πει ο θουκυδιδης πως οταν οι ανθρωποι εξαθλιωνονται(ανεργια,ασεπ,αναξιοκρατια,ziemens...) οι λεξεις χανουν το αληθινο τους νοημα...