Σύνολο ψηφοφόρων: 147
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά είμαι διοριστέος Χημικός
Τώρα που για μένα μένει Γυμ/σιο Λαβάρων Έβρου (δεν το βρίσκω στον χάρτη) ή Φολέγανδρος, εύχομαι κάποιος πριν από εμένα (που είμαι προτελευταία διοριστέα ασεπ) να τα προτιμήσει λόγω μορίων... Αν ήμουν μόνη θα ήθελα νησιά γιατί μου αρέσει πολύ η ασκητική ζωή, η παριπέτεια η κοντινή σχέση με τους ανθρώπους, η θάλασσα και ΄το ήπιο καλοκαίρι. Επειδή όμως έχω παιδιά και αρρωσταίνουμε συχνά όλοι μαζί, ανησυχώ να πάω σε ένα νησί χωρίς γιατρούς και σύνδεση με ενδοχώρα κτλ. Έβρος και ας έχει κρύο και χιόνι...Το χειρότερο για μένα θα ήταν Σαμοθράκη (Έβρος και νησί στην τιμή του ενός=12 μόρια )
Παράθεση από: koth στις Ιουλίου 30, 2008, 09:25:27 pmΤώρα που για μένα μένει Γυμ/σιο Λαβάρων Έβρου (δεν το βρίσκω στον χάρτη) ή Φολέγανδρος, εύχομαι κάποιος πριν από εμένα (που είμαι προτελευταία διοριστέα ασεπ) να τα προτιμήσει λόγω μορίων... Αν ήμουν μόνη θα ήθελα νησιά γιατί μου αρέσει πολύ η ασκητική ζωή, η παριπέτεια η κοντινή σχέση με τους ανθρώπους, η θάλασσα και ΄το ήπιο καλοκαίρι. Επειδή όμως έχω παιδιά και αρρωσταίνουμε συχνά όλοι μαζί, ανησυχώ να πάω σε ένα νησί χωρίς γιατρούς και σύνδεση με ενδοχώρα κτλ. Έβρος και ας έχει κρύο και χιόνι...Το χειρότερο για μένα θα ήταν Σαμοθράκη (Έβρος και νησί στην τιμή του ενός=12 μόρια )Να σκεφτεσαι θετικα γιατι ποτε δεν ξερεις!!!!!!!!