0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α. ΥΠΟ
ΠαράθεσηΑ. ΥΠΟ
ε ναι αν ξέρει κάποιος... μην τρέχουμε τζάμπα
Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος να μου λύσει την εξής απορία: Καταρχάς εγώ κάρτα ανεργίας δεν έχω διότι περιμένω μια απόλυση τη Δευτέρα 30 Ιουνίου.Εάν λοιπόν προλάβω τη Δευτέρα να βγάλω κάρτα ανεργίας και να πάω και στον ΟΑΕΔ για το επίδομα (θέλει και χαρτί από κει ότι επιδοτούμαι?) θα τα στείλω. Διαφορετικά τι εννοεί με αυτό που λέει κάτι για χαμηλόμισθους?Εάν δεν έχεις κάρτα ανεργίας είναι το ίδιο με το αν είσαι χαμηλόμισθος?Και σ'αυτήν την περίπτωση μέχρι πόσο εισόδημα πρέπει να έχεις δεν έχω καταλάβει..Μέχρι 12.000ευρώ?Και αυτά πρέπει να τα έχεις το 2007 ή το 2008?Ποια φορολογική ακριβώς ζητάει?Εγώ είμαι ΠΕ20 και κάπου στην αίτηση πάνω γράφει ότι αφορά μόνο καινοτόμους,ιατρούς,φαρμακοποιούς, δικηγόρους και μηχανικούς ΑΕΙ.Παίρνω τηλ να ρωτήσω δεν απαντάει κανείς.Μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει?
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, όμως και πάλι δε μου λύθηκαν οι απορίες. Ποια φορολογική ακριβώς θέλει; Του 2007 ή του 2008;Εαν δεν προλάβω να βγάλω την κάρτα και να τη στείλω, αν στείλω μόνο τη φορολογική είναι το ίδιο πράγμα;Πάνω στην αίτηση λέει Ν.2190/94-Ν.3552/07, Καινοτόμος, Επιδοτούμενος Άνεργος, Άνεργος Χαμηλό Εισόδημα.Τι ακριβώς από όλα αυτά είναι κάποιος χωρίς κάρτα ανεργίας, αλλά με χαμηλό εισόδημα;
Όχι δε με κούρασες αντιθέτως σ'ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.Να ανακεφαλαιώσω? Πρέπει να στείλω 1)κάρτα ανεργίας 2)χαρτί που λέει ότι επιδοτούμαι και 3)φορολογική του 07 εφόσον δε μου έχει έρθει εκκαθαριστικό του 08.Εάν τώρα δεν προλάβω να βγάλω την πολυπόθητη κάρτα ανεργίας και στείλω μόνο τη φορολογική κατατάσσομαι στους ανέργους με χαμηλό εισόδημα?Άλλος είναι ο πίνακας των επιδοτούμενων ανέργων και άλλος αυτός των ανέργων με χαμηλό εισόδημα?
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουλίου 16, 2007, 08:15:24 pmΠαιδιά δεν έχω προσωπική πείρα,αλλά σε άλλη συζήτηση ειπώθηκε γοα 13 μικτάΕπίσης δεν αναγνωρίζεται για το ΥΠΕΠΘ η προϋπηρεσία Tι εννοείς όταν λες δεν αναγνωρίζεται για τον ΥΠΕΠΘ ,
Παιδιά δεν έχω προσωπική πείρα,αλλά σε άλλη συζήτηση ειπώθηκε γοα 13 μικτάΕπίσης δεν αναγνωρίζεται για το ΥΠΕΠΘ η προϋπηρεσία