0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουλίου 16, 2007, 08:30:42 pmΔεν μετράει απο τα ΤΕΕ-ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ δηλ δεν συνυπολογίζεται στον πίνακα διορισμού ή των αναπληρωτών του ΥΠΕΠΘΟ ΟΑΕΔ και οι σχολές του (ΤΕΕ< ΕΠΑΣ< ΙΕΚ) υπάγονται στο Υπουργείο Εργασίας. Ο Χ Ι στο Παιδείας
Δεν μετράει απο τα ΤΕΕ-ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ δηλ δεν συνυπολογίζεται στον πίνακα διορισμού ή των αναπληρωτών του ΥΠΕΠΘ
αν διαβάσεις την εγκύκλιο για αναπληρωτές-ωρομισθίους, θα δεις αναλυτικά ποια σχολεία αναγνωρίζονται που ανήκουν στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η Σιβιτανίδειος αναγνωρίζεται, γιατί προσλαμβάνει μέσω των λιστών του Υπ. Παιδείας (αναφέρεται και στην εγκύκλιο). ΤΕΙ, ΙΕΚ ανήκουν σε άλλη βαθμίδα εκπαίδευσης- δεν αναγνωρίζονται
παιδιά να ρωτήσω κάτι : μπορεί κάποιος να γίνει ωρομίσθιος στον οαεδ και να δουλεύει ταυτόχρονα σε ιδιωτικό φροντιστήριο;;;
1)Η επαγγελματική προϋπηρεσία πρέπει να είναι θεωρημένη από την Επιθεώρηση Εργασίας; Υπάρχει κάποια αναφορά στην προκύρηξη σχετικά με το παραπάνω, γιατί δε βρήκα κάτι σχετικό. Παντού γράφει να καταθέσουμε βεβαίωση, χωρίς να λέει ότι πρέπει να είναι θεωρημένη. (προτιμάω να αποφύγω την επιπλέον ταλαιπωρία αν γίνεται)2)Με ποιον τρόπο μπορώ να δηλώσω περισσότερα από ένα σχολείο σε διαφορετικούς νομούς;Ευχαριστώ
Υποψήφιοι ΠΕ – Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτωνείναι οι κατέχοντες βεβαίωση σαράντα (40) τουλάχιστον ωρών επιμόρφωσηςστα πλαίσια του ΕΠΕΑΕΚ για το έργο «Καινοτόμοι Μέθοδοι ιδασκαλίας».τι εννοει???
Παράθεση από: jetry στις Ιουνίου 26, 2008, 12:29:39 pmΥποψήφιοι ΠΕ – Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτωνείναι οι κατέχοντες βεβαίωση σαράντα (40) τουλάχιστον ωρών επιμόρφωσηςστα πλαίσια του ΕΠΕΑΕΚ για το έργο «Καινοτόμοι Μέθοδοι ιδασκαλίας».τι εννοει???είναι το λεγόμενο μέσο, μπαίνουν σε αυτά όσοι έχουν μπάρμπα στην Κορώνη και έτσι παίρνουν τα πολυπόθητα μόριάκια
προσμετράται αφού διοριστείς ως συντάξιμη και διδακτική προϋπηρεσία
Αυτή την απορία έχω και εγώ zio, εγώ για παράδειγμα έκανα τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια - ωρομίσθια σε δευτεροβάθμια και σήμετα τα έκανα και στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ, δηλαδή αν με καλέσουν από τον ΟΑΕΔ δε θα μπορέσω να πάω στα ολοήμερα αν με καλέσουν κι απο κει?Τι μπέρδεμα...
ΔΕΝ θεωρείται παράνομο να εργάζεσαι σε άλλο φορέα (ΟΑΕΔ) εφόσον έχεις υπογράψει πως αν σε πάρουν δεν θα εργάζεσαι αλλού σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα???Εκτός και αν πάτε με την προϋπόθεση να σταματήσετε όταν σας καλέσουν για ωρομίσθιο... σε αυτήν την περίπτωση τι γίνετε?
dεν τοπ έθεσα ίσως σωστά. Ήθελα να πω ότι οι προσλήψεις των καθηγητών που παίρνει (με τη συνέντευξη και ότι άλλα κριτήρια έχει) γίνονται μέσω δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όχι με ιδιωτικά συμφωνητικά κλπ. Δεν έχει σχέση σε ποιον ανήκει, και τα εκκλησιαστικά σχολεία(για τα οποία βγαίνει και ξεχωριστή εγκύκλιος για αναπλ./ωρομ.) υπάγονται, όπως και η Σιβιτανίδειος στο Υπ. Παιδείας, γι αυτό και αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία και στα δύο
SOS κορίτσια, που μπορούμε να βρούμε την προκήρυξη των ΤΕΕ ΟΑΕΔ? οι σχολές που βρίσκονται να δούμε ποια μας βολέυει? Με μηδέν επαγγελματική εμπειρία αξίζει να κάνω αίτηση? Το μεταπτυχιακό πρέπει να είναι στην ειδικότητα για να μοριοδοτηθεί?
Παράθεση από: philologist στις Ιουλίου 24, 2007, 02:13:56 amΠαράθεση από: giannispolo στις Ιουλίου 19, 2007, 10:37:29 pmΜε μηδέν επαγγελματική εμπειρία αξίζει να κάνω αίτηση? Το μεταπτυχιακό πρέπει να είναι στην ειδικότητα για να μοριοδοτηθεί?Για το δικό μου κλάδο (ΠΕ02) μου είπαν στο ΤΕΕ που κατέθεσα την αίτηση πως δεν έχω πιθανότητες χωρίς διδακτική εμπειρία. Και μάλιστα ένας άλλος υπάλληλος που άκουσε τη συζήτηση υπονόησε πως ούτε με διδακτική εμπειρία μόνο έχει κάποιος πιθανότητες. Ούτε εκεί είναι αξιοκρατικά τα πράγματα?Θα σε απογοητεύσω... από όσο ξέρω, το μέσο πάει σύννεφο.
Παράθεση από: giannispolo στις Ιουλίου 19, 2007, 10:37:29 pmΜε μηδέν επαγγελματική εμπειρία αξίζει να κάνω αίτηση? Το μεταπτυχιακό πρέπει να είναι στην ειδικότητα για να μοριοδοτηθεί?Για το δικό μου κλάδο (ΠΕ02) μου είπαν στο ΤΕΕ που κατέθεσα την αίτηση πως δεν έχω πιθανότητες χωρίς διδακτική εμπειρία. Και μάλιστα ένας άλλος υπάλληλος που άκουσε τη συζήτηση υπονόησε πως ούτε με διδακτική εμπειρία μόνο έχει κάποιος πιθανότητες. Ούτε εκεί είναι αξιοκρατικά τα πράγματα?
Με μηδέν επαγγελματική εμπειρία αξίζει να κάνω αίτηση? Το μεταπτυχιακό πρέπει να είναι στην ειδικότητα για να μοριοδοτηθεί?
Κι εμένα οι ίδιοι μου το είχαν πει εμέσως πλην σαφώς κάποτε που έκανα αίτηση και μου το έχει επιβεβαιώσει κάποια που ξέρω και δουλεύει πολλά χρόνια εκεί (καρα-βύσμα).Κάποτε επίσης έκανα και αιτήσεις στην Σιβιτανίδειο κάθε χρόνο και την 3η πια φορά, κατά τη διάρκεια της "συνέντευξης" κι αφού μου είπαν ότι τα προσόντα μου είναι πολλά, πήρα το θάρρος και τους ρώτησα γιατί δε με παίρνουν. Η απάντηση ήταν :" άσε ρε κοπελιά, για να παίρνουμε αυτούς που παίρνουμε υπάρχει λόγος. Αφού δεν έχεις καλύτερο λόγο από αυτούς πώς να σε πάρουμε; Μην κάνεις τον κόπο και έρχεσαι και ξανάρχεσαι. Κρίμα είναι..." Είπατε τίποτα;
Καλημέρα παιδιά, εγώ είμαι 11η στον πίνακα στην ειδικότητα μου στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ, οσο για μέσον από οτι έδειξαν τα αποτελέσματα πέφτει πολύ μέσον.Παιδιά πώς μπορούμε να μάθουμε πόσους θα πάρουν από την ειδικότητα μας στο κάθε ΤΕΕ? Είναι καθορισμένα εξαρχής ή προκύπτει ο αριθμός ανάλογα με τις ανάγκες?Πάντως εγώ με την 11η θέση δεν έχω ούτε μία ελπίδα στο εκατομμύριο