0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: epp4ever στις Αυγούστου 16, 2007, 09:20:13 amΕίμαι ΠΕ20, πληροφορική ΤΕΙ, μακάρι να έχουν ανάγκες και να με καλέσουν.Θα δείξει...Έχω ακούσει και τις 2 απόψεις. Άλλους να θεωρούν πως θα μειωθούν οι θέσεις Πληροφορικής και άλλους να λένε πως η Πληροφορική θα μπει σε όλες τις ειδικότητες ΤΕΕ... ..ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή και ας έχουμε αισιοδοξία.
Είμαι ΠΕ20, πληροφορική ΤΕΙ, μακάρι να έχουν ανάγκες και να με καλέσουν.Θα δείξει...
Από ό,τι ξέρω από τρίτους συνήθως οι 3 πρώτοι έχουν πλήρες ωράριο ενώ οι υπόλοιποι αναλογικά με τις ανάγκες...ξέρει κάποιος τις ώρες των μαθημάτων (απογευματινές πρωινές?)
Παράθεση από: Mixanikos_HY στις Αυγούστου 27, 2007, 11:02:03 amΑπό ό,τι ξέρω από τρίτους συνήθως οι 3 πρώτοι έχουν πλήρες ωράριο ενώ οι υπόλοιποι αναλογικά με τις ανάγκες...ξέρει κάποιος τις ώρες των μαθημάτων (απογευματινές πρωινές?) Αναλόγως των αναγκών μπορεί να έχεις και πρωί και απόγευμα μάθημα.Οι τρείς πρώτοι βάσει νόμου δικαιούνται πλήρες ωράριο?Το πλήρες ωράριο πόσες ώρες είναι? Και μια πιό δύσκολή ίσως ερώτηση: ο τέταρτος του πίνακα δικαιούται (ή όχι) από το νόμο περισσότερες ώρες από τον πέμπτο?Παράθεση από: BlackAdder στις Αυγούστου 27, 2007, 09:45:54 amαπό την γραμματεία μου λένε ότι θα ειδοποιηθούν οι εκπαιδευτικοί στο τέλος Σεπτεμβρίου.Αρχές μέχρι το πολύ μέσα Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι κλήσεις. Αυτή είναι η δική μου έγκυρη διαβεβαίωση.
από την γραμματεία μου λένε ότι θα ειδοποιηθούν οι εκπαιδευτικοί στο τέλος Σεπτεμβρίου.
δεν εχει κηρωσεις. Εγω παραιτηθηκα καποια χρονια λόγω εγκυμοσύνης, στο τελος της χρονιάς με καλεσαν σε αλλο σχολείο..
παιδια ας μου απαντησει καποιος ο οποιος γνωριζει. θελω να κανω τα χαρτια μου στον ΟΑΕΔ. η προυπηρεσια απο φροντιστηρια και ολοημερα αποδεικνυεται μονο με βεβαιωση του εργοδοτη οπου πρεπει να φαινονται καθαρα οι ωρες εργασιας?εχω ενα χαρτι απο το ικα οπου φενεται ο χρονοσ απασχολησης σε καθε δουλεια. πρεπει να το βαλω και αυτο μεσα?ευχαριστω
που ακριβως ειδες τους πινακες για Διδακτικό προσωπικό στα ΤΕΕ και ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ?εκανα και εγω αιτηση και ειμαι βιολογος
Κανονικά,όπως μετράει και η προυπηρεσία από τα άλλα σχολεία.Δηλαδή 6 μήνες σου δίνουν 0.5 μόρια.