0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστούμε τον καθηγητή μας κύριο Τσοπάνογλου για την ευαισθητοποίησή του να απαντήσει θετικά στις εκκλήσεις μας για δείγματα εξετάσεων τύπου ΑΣΕΠhttp://web.auth.gr/itl/Εδώ θα βρέιτε τα δείγματα, στα "νέα-ανακοινώσεις".Τελικά La vita e' bella
Παράθεση από: artsatal στις Δεκεμβρίου 08, 2008, 02:01:11 pmΕυχαριστούμε τον καθηγητή μας κύριο Τσοπάνογλου για την ευαισθητοποίησή του να απαντήσει θετικά στις εκκλήσεις μας για δείγματα εξετάσεων τύπου ΑΣΕΠhttp://web.auth.gr/itl/Εδώ θα βρέιτε τα δείγματα, στα "νέα-ανακοινώσεις".Τελικά La vita e' bellaΣτο link που έδωσες δεν υπάρχουν δείγματα. Θα σε παρακαλούσα να γίνεις πιο συγκεκριμένη ... για να μη γράφονται ανακρίβειες.{/quote]Αγαπητή PE-34 δεν συνηθίζω να γράφω ανακρίβειες για τους υπολοίπους ... όσοι δεν μπορέσατε να βρείτε το δείγμα,(αν και έχω ελέγξει τον σύνδεσμο που έδωσα και βγαίνει αμέσως στην ιστοσελίδα της σχολης) σας διευκρινίζω ότι μπορείτε να συνδεθείτε με το site της σχολής του Αριστοτελείου. Στην δεξιά πλευρά υπάρχει η αναφορά "νέα -ανακοινώσεις" . Μόλις μπείτε μέσα υπάρχει πάνω πάνω η ένδειξη "Σχετικά με το διαγωνισμό εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ)...Τσοπάνογλου " Καλό διάβασμα.la vita e' bella
Buonasera a tutti.Αμαν βρε κορίτσια φτάνει τόσο διάβασμα χαθήκατε :-\Οποια ξέρει ας ενημερώσει παρακαλώ για τις συνελεύσεις του συλλόγου.Ήθελα να σας ρωτήσω επίσης αν ξέρετε που θα βρώ τα chiavι για το ΚΠΓ.Καλή ΄δύναμη σε όσους δίνουν
Αχ έχω πάθει έναν πανικό... είμαι τόσο μακριά από όλα αυτά και φανταστείτε ότι τώρα δεν με ενδιαφέρει και πάρα πολύ ο διαγωνισμός... αν με ενδιέφερε τι θα έκανα δηλαδη.. Καλό διάβασμα σε όλους!![/quoteBuonasera a tutte ;)Συμφωνω LunaLoca.Δεν ξέρω νομίζω ότι είναι αρκετα δύσκολα τα πράγματα για όσους δίνουν,χρεάζεται συστηματική μελέτη και σωστός προγραμματισμός.Το χειρότερο απο όλα είναι να μείνεις απ'έξω για ελάχιστα μόρια όπως έχει συμβεί σε φίλες μου κυρίως των αγγλικών.Πέρασαν βέβαια με την δεύτερη άλλες με την τρίτη και υπάρχουν και εξαιρέσεις,είναι να σε θέλει και λίγο η τύχη...Προς το πάρον τρέχω για τις χριστουγεννιάτικές γιορτές των διαβολάκων μου Καλή δύναμη σε όσους διαβάζουν