0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Gia na thewreitai kapoios epityxwn tha sto pw apla, to savvato pou edwses na egrapses to ligotero 50 kathws k ti kuriaki.to athroisma twn 2 imerwn na vgazei toylaxiston 55. allla an se kapoia apo tis 2 exei 50 den einai apitixwn.an px kapoios egrapse 80 ti prwti mera k 40 ti deyteri =120 dia 2 kanei 60,alla den thewreitai epitixwn giati den egrapse ti vasi toy 50 ti deyteri mera.
καταρχήν βρε παιδιά εγω απορώ πως γίνεται να έχουν πάρει πτυχίο κ να φτάνουν στο σημείο να αναλύουν ποιά είναι καλή ή κακή γλώσσα ή εύκολη ή δύσκολή.απαράδεκτο.αυτά δεν ισχύουν.διάβασαν ποτέ γλωσσολογία?τι νόμιζαν οτι μια ζωή θα είχαν το προνόμιο μόνο αυτοί της πρόσβασης στη δημ.εκπαιδευση? 144 θέσεις κ κλαίγονται.. απλά ξεβολευονται ξαφνικά. τα παιδιά αγαπούν τα ιταλικά τελείωσε.τώρα που ξεκινάν κ τα ισπανικά δεν είμαστε μόνοι μας,σε διάφορα φόρουμ βλέπω οτι μας υποστηρίζουν άμεσα.πως θα κρύψουν 2 νέες ξένες γλώσσες.. δεν πιστεύω αυτά που έγιναν περισυ να συνεχιστούν.τουλαχιστον οχι στον ιδιο βαθμό.πως θα μάθουμε για τους αναπληρωτές πε34?πόσους θα πάρουν..
Δηλαδή συνάδελφοι που είναι στον πίνακα επιτυχόντων και στην
Εγω πάλι εχω την εξής απορία.στο site του συλλογου μας εχει τη λιστα όπου ζητήθηκαν τα ιταλικα.χονδρικα είναι 300σχολεία.αυτά τα σχολεία ή έστω τα μισά θα τα "γεμίσουν"με καθηγητές?ή θα το αφήσουν έτσι.Μόνο ωρομίσθιους θα μας πάρουν?έγκυρη πηγή ή φήμη που κυκλοφορεί αυτό που είπες πιο πάνω? (γιατι κ στη σχολή κάποτε έλεγαν διάφορα που δεν είχαν βάση.)Δηλ πέρυσι που δεν υπήρχε ασεπ πήραν κάποια άτομα αναπληρωτές,φέτος τπτ?! εγω νομίζω η πρώτη 100αδα ή έστω 50άδα έχει κάποια ελπίδα.θα δούμε..
Παράθεση από: VASO! στις Ιουλίου 09, 2009, 09:40:17 pmemeis san prwti fora,ti tha ginei.pws tha kalypsoun tin zitisi se 300 sxoleia opou to zitisan?pantws oi 9 theseis itan elaxistes. αυτο σκεφτομουν. αν δηλαδη υπαρξει ξαφνικη ζητηση για πολλους καθηγητες,προφανως βολευει το κρατος να ειναι ολοι ωρομισθιοι,ετσι?
emeis san prwti fora,ti tha ginei.pws tha kalypsoun tin zitisi se 300 sxoleia opou to zitisan?pantws oi 9 theseis itan elaxistes.