0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλά απο περιέργεια, γιατί maratel δεν δήλωσες ωρομίσθια ? Ακόμα και εαν εχεις κώλυμμα πχ φροντιστήριο, θα μπορούσες να δηλώσεις μόνο μία περιοχή και μάλιστα να μην αποδεχτεις διορισμό εαν δεν σε κάλυπταν οι προσφερόμενες ώρες!!! Το αναφέρω γιατί σαφώς τα μόρια, μας αναβάζουν κάποιες θέσεις στον πίνακα αναπληρωτών! Ειδικά εαν εχεις γραψει στον ΑΣΕΠ. Εσύ έχεις καλή σειρά? la vita e' bella
' Αφαντος ο πίνακας ωρομισθίων.. αργούν πολύ. Τηλεφώνησα στην δευτεροβάθμια και δεν είχαν καμμία πληροφόρηση για τον αριθμό αναπληρωτών που θα καλέσουν ούτε για τον πίνακα ωρομισθίων. Επίσης μίλησα με κάποιον ""βοηθό """ του διευθυντή δευτεροβάθμιας στη Ρόδο θέλοντας να καταγγείλω το ότι στα παιδιά της στ' δημοτικού στην αστυπάλαια δεν δόθηκε η επιλογή ιταλικών-ισπανικών παρά μόνο γαλλικών-γερμανικών. Δυστυχώς δεν τον ενδιέφερε να ακούσει ούτε βέβαια και να ασχοληθεί . Μου ζήτησε να κάνω την καταγγελία εγγράφως [το έκανα] και θα μου απαντήσουν.
Παράθεση από: Kekaki στις Αυγούστου 26, 2009, 07:30:04 pm' Αφαντος ο πίνακας ωρομισθίων.. αργούν πολύ. Τηλεφώνησα στην δευτεροβάθμια και δεν είχαν καμμία πληροφόρηση για τον αριθμό αναπληρωτών που θα καλέσουν ούτε για τον πίνακα ωρομισθίων. Επίσης μίλησα με κάποιον ""βοηθό """ του διευθυντή δευτεροβάθμιας στη Ρόδο θέλοντας να καταγγείλω το ότι στα παιδιά της στ' δημοτικού στην αστυπάλαια δεν δόθηκε η επιλογή ιταλικών-ισπανικών παρά μόνο γαλλικών-γερμανικών. Δυστυχώς δεν τον ενδιέφερε να ακούσει ούτε βέβαια και να ασχοληθεί . Μου ζήτησε να κάνω την καταγγελία εγγράφως [το έκανα] και θα μου απαντήσουν.
Παράθεση από: maratel στις Αυγούστου 26, 2009, 10:51:07 pmΠαράθεση από: Kekaki στις Αυγούστου 26, 2009, 07:30:04 pm' Αφαντος ο πίνακας ωρομισθίων.. αργούν πολύ. Τηλεφώνησα στην δευτεροβάθμια και δεν είχαν καμμία πληροφόρηση για τον αριθμό αναπληρωτών που θα καλέσουν ούτε για τον πίνακα ωρομισθίων. Επίσης μίλησα με κάποιον ""βοηθό """ του διευθυντή δευτεροβάθμιας στη Ρόδο θέλοντας να καταγγείλω το ότι στα παιδιά της στ' δημοτικού στην αστυπάλαια δεν δόθηκε η επιλογή ιταλικών-ισπανικών παρά μόνο γαλλικών-γερμανικών. Δυστυχώς δεν τον ενδιέφερε να ακούσει ούτε βέβαια και να ασχοληθεί . Μου ζήτησε να κάνω την καταγγελία εγγράφως [το έκανα] και θα μου απαντήσουν.
Πε34, μάλλον έκρινες λάθος. Είναι γνωστό ότι η Ιταλική και η Ισπανική αφορούν τα γυμνάσια. ΄Ισως δεν γνωρίζεις ότι είναι υποχρέωση του διευθυντή στο τέλος της έκτης τάξης να ενημερώσει τα παιδιά για τις επιλογές που έχουν στις ξένες γλώσσες στο γυμνάσιο.
Επέλεξα το πρώτο
Συγνωμη που παρεμβαινω αλλα απο τη στιγμη που η συναδελφος ειπε οτι ηδη ανεφερε το γεγονος με το δημοτικο στη δευτεροβαθμια, αν ηταν παρατυπη η καταγγελια οι πρωτοι που θα της το ελεγαν θα ηταν απο την ιδια την υπηρεσια.Μπορει ισως να μην ληφθουν μετρα αλλα ο υπαλληλος την ακουσε και ζητησε τη καταγγελια γραπτως.Αν εκανε η ιδια λαθος πιθανοτατα θα της ελεγαν να σταματησει να ασχολειται με το θεμα.