0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους!Μόλις τηλεφώνησα στη δευτεροβάθμια Ανατ.Θεσ/νίκης και μου είπαν πως δεν έχουν καλέσει κανέναν της ιταλικής και ούτε γνωρίζουν το πότε θα ξεκινήσουν... Γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο για Κεντρική Μακεδονία;
Παράθεση από: pull.the.plug στις Οκτωβρίου 06, 2009, 10:56:13 amΚαλημέρα σε όλους!Μόλις τηλεφώνησα στη δευτεροβάθμια Ανατ.Θεσ/νίκης και μου είπαν πως δεν έχουν καλέσει κανέναν της ιταλικής και ούτε γνωρίζουν το πότε θα ξεκινήσουν... Γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο για Κεντρική Μακεδονία;Σήμερα με κάλεσαν από δευτεροβάθμια Κιλκίς. Δυστυχώς για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να πάω. Πρόκειται για 6 ώρες στο γυμνάσιο Πολυκάστρου.
Παράθεση από: riaili στις Οκτωβρίου 06, 2009, 11:07:03 pmΠαράθεση από: pull.the.plug στις Οκτωβρίου 06, 2009, 10:56:13 amΚαλημέρα σε όλους!Μόλις τηλεφώνησα στη δευτεροβάθμια Ανατ.Θεσ/νίκης και μου είπαν πως δεν έχουν καλέσει κανέναν της ιταλικής και ούτε γνωρίζουν το πότε θα ξεκινήσουν... Γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο για Κεντρική Μακεδονία;Σήμερα με κάλεσαν από δευτεροβάθμια Κιλκίς. Δυστυχώς για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να πάω. Πρόκειται για 6 ώρες στο γυμνάσιο Πολυκάστρου.Αυτό με το 6ωρο είναι κανονισμένο από όλες τις περιφέρειες??? Δεν το νομίζω γιατί στην Κρήτη στο Ρέθυμνο έδωσαν 10+10+8+6 ώρες! το πρόβλημα είναι οτι οι τελευταίες 6 (4 σ΄ενα χωριο δίπλα στο Ρέθυμνο και 2 μέσα στην πόλη) οι οποίες κατεληξαν 4 ΑΛΛΑ στα δύο άκρα του νομού! ? Riali λυπάμαι που δεν μπορεις να πας στο Πολύκαστρο, λογικά θα πάνε οι επόμενοι απο σένα γιατί ουτως ή άλλως είναι κοντα στη Θεσσαλονίκη απο τον δρόμο των Ευζώνων... άντε να βγάλει και η Αξιούπολη καμμιά ώρα να καλυφθεί όποιος συνάδελφος πάει εκεί!!! (Το λέω για την Αξιούπολη... γιατί αίρω την καταγωγή μου απο εκεί!!!!) Πάντως ήταν που ήταν η κατάσταση αργή , θα περιμένουμε να αναλάβουν και τα υπουργεία.... ελπίζω να μην καθυστερησουν κι' άλλο γιατί προβλέπω ......να ψάχνουμε για τμήματα!!!! La vita e' bella!